Exkluzív helikopter szolgáltatással áll utasai rendelkezésére az idei téli síszezonban a Lufthansa, amely a müncheni központjából biztosít gyors és közvetlen odaérkezést a környező németországi, ausztriai, vagy akár svájci síközpontokhoz.

Érkezés Airbus-szal, vagy Boeinggel, aztán tovább repülés egy helikopterrel, egyenesen a sípályához. A képen a flotta egyik Eurocopter AS 350-ese látható. (Fotó: Lufthansa) | © AIRportal.hu

Érkezés Airbus-szal, vagy Boeinggel, aztán tovább repülés egy helikopterrel, egyenesen a sípályához. A képen a flotta egyik Eurocopter AS 350-ese látható. (Fotó: Lufthansa)

Garmisch-Partenkirchen, Zillertal, Kitzbühel, vagy SkiWelt Wilder Kaiser-Brixental – ezen a télen minden eddiginél gyorsabban érhetik el a térségbeli síközpontokat a Lufthansa-utasok. Azok, akik ugyanis igénybe veszik a német légitársaság legújabb, január 1-jétől rendelkezésre álló szolgáltatását a müncheni reptérre való megérkezést követően helikopterrel repülhetnek fel ahhoz a síközponthoz, amelynél a téli vakációt szeretnék tölteni.

Az utasokat a müncheni repülőtér VIP szolgálata fogadja és kíséri a helikopterekhez, amelyek erre a sí-transzfer szolgáltatásra április végéig vehetők igénybe.

A felsoroltakon kívül számos egyéb alpokbeli síparadicsom érhető el könnyedén Münchenből, ezért a légitársaság és partnere, a HTM Helicopter Travel Munich GmbH minden olyan helyre kész elrepíteni utasait, ahol a hegyekben a helikopterek leszállása lehetséges.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.
Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!