Az Air Transat június 18-án induló közvetlen Budapest – Torontó járatainak fedélzetén prémium körülmények közt utazhatnak a légitársaság Club Class utasai. Mesterszakács alkotta menük és egyéb újdonságok, amelyek még a legigényesebb utasok elvárásainak is megfelelnek. Az Air Transat légitársaság business osztálya, a Club Class a fedélzet legexkluzívabb kabinja.

 | © AIRportal.hu

Fotók: Air Transat | © AIRportal.hu

Fotók: Air Transat

Ebben az elegáns, mégis otthonos és pihentető környezetben eddig is tágas helyek, széles bőrülések, külön felszolgáló személyzet, személyre szabható szórakoztató rendszer és egyéni igényeket kielégítő szolgáltatások várták az utasokat.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

Június elejétől az exkluzív szolgáltatások köre tovább bővült: Az Air Transat Club osztálya ezentúl luxus minőségű evőeszközöket, porcelánt és ágyneműt, valamint mesterszakács által komponált menüket kínál utasainak.

Az este 10 óra után Kanadából induló tengerentúli járatokon kellemes levest és könnyű snacket szolgálnak fel a pihentető alvás előtt, ébredés után pedig egy frissítő reggeli várja utasokat: fahéjas péksütemény, illatosan gőzölgő kávé és tea, valamint gyümölcslé.

Az Európából Kanadába induló nappali járatokon remek filmekkel, frissen sütött süteményekkel és egy tejszínhabos kávékülönlegességgel bővül az eddigi kiváló szolgáltatás.

Természetesen a jövőben is megmaradnak a Club Class nyújtotta klasszikus előnyök, azaz az ingyenes ülőhelyválasztás, a nagyméretű csomagok engedélyezése (40 kg feladható és 15 kg kézipoggyász), az induláskor elsőbbségi check-in és beszállás, illetve érkezéskor az elsőbbségi csomagkiadás.

Luxus az Air Transat A330-asok fedélzetén

Forrás: Air Transat

Az Air Transat Kanada vezető légitársasága, mely évente több mint 3 millió utast szállít a világ 30 országának közel 60 városába. A légitársaság flottája 21 db szélestörzsű Airbus A330-as és A310-es repülőgépekből áll. A vállalatnál 2000 munkatárs dolgozik.

Az Air Transat része a kanadai Transat utazásszervező cégnek, mely mintegy 50 ország több mint 60 desztinációjába szervez utakat, többek között Kanadába, Euróbába és a Karib-térségbe. A légitársaság 2014-ben elnyerte a Szabadidőre szakosodott legjobb légitársaság Észak-Amerikában díjat, melyet az utasok véleménye alapján ítélt oda Skytrax brit légiközlekedési minőségvizsgáló cég.

Az Air Transat magyarországi képviseletét az AVIAREPS Magyarország Kft. látja el.

Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!