Különös kényelmi csomaggal rukkolt elő egy fedélzeti termékek gyártásával foglalkozó vállalat, a szett arcvédő maszkot, gumikesztyűt, alkoholos törlőkendőt és kézfertőtlenítőt tartalmaz.

A koronavírus-járvány miatt a légiutasoknak vélhetően új, az eddigiektől eltérő elvárásai lesznek a fedélzeti szolgáltatásokkal kapcsolatban, a megfelelő higiénia nagyobb hangsúlyt kap. Amint az utazási korlátozásokat feloldják és az utazási kedv kezd feléledni, új szabályokat kell alkalmazni a személyzet és az utasok biztonságának érdekében. 

Egy fedélzeti termékek gyártásával foglalkozó vállalat, a Kaelis Group egy olyan kényelmi csomagot állított össze, amely rendkívül hasznossá válhat a koronavírus-járványt követő utazások során, ugyanis a megszokott termékek helyett arcvédő maszkból, gumikesztyűből, alkoholos törlőkendőből és kézfertőtlenítőből áll a csomag. 

Forrás: Kaelis Group

Az alap csomag tartalmazza a felsorolt termékeket, azonban a szett teljes mértékben testre szabható színben, formában és anyagban is, hogy illeszkedjen a  légitársaság márkaarculatához. A csomag opcionálisan tartalmazhat egy információs füzetet a vírus terjedésének megakadályozásáról. A megrendelő kérésére a termékek biológiailag lebomló és újrahasznosítható anyagokból is előállíthatók.

A kényelmi csomag hasznos eszköz lehet a fedélzeti higiénia biztosítására, azonban a legnagyobb kihívást a járvány enyhülése után nem a kabin tisztán tartása, hanem a repülőtéri terminálok zsúfoltságának kezelése fogja jelenteni. Az új készlet javíthatja az utasok elégedettségét, azonban valószínűleg nem ez lesz a koronavírus-okozta kihívások megoldója. 

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.
Forrás: Kaelis Group