Az Economy Comfort fokozat bevezetésével tovább szélesíti fedélzeti termékeinek palettáját az amerikai fuvarozó. A magasabb osztály bevezetésével minőségi utazásra és egy sor komfortot növelő újdonságra számíthat az utas.

Az Economy Comfort utasok elsőbbségi beszállást és nagyobb lábteret kapnak a sima turista osztályon utazókkal szemben, továbbá a Delta Airlines gépeinek fedélzetén megtalálható sör, bor és égetett szeszes italok közül is válogathatnak a magasabb osztályra jegyet váltók. Az Economy Comfortra a jegyek 99 dollártól indulnak.

A vállalat az utazás közbeni aktív pihenést is megkönnyíti az ingyenesen járó párna és takaró segítségével, továbbá füldugót és szemellenzőt is felkínálnak a légi utaskísérők.

A magasabb komfortfokozat előnye az ingyenes fedélzeti étkezés is, snackek, fagyasztott joghurt, jégkrémek, és üveges víz is van a menüben.

A transzkontinentális járatokon elsősorban a vállalat nagy hatótávolságú járatokat repülni képes Boeing 757-200/300-as típusú gépei szolgálnak, melyek közül három már felújított Businnes Elite osztállyal is rendelkezik, ezek sajátjai a sík fekvőfelületű fotelek és az új fedélzeti szórakoztató rendszer. A kivételes bánásmód és az étel-ital választék itt is jár. 2015 nyarára a teljes 757-es flotta megkapja a felújított üzleti osztályt. A transzkon járatokat Boeing 767 típusú gépek is kiszolgálják ezek mindegyike fel van szerelve a Businnes Elite és Economy comfort fokozatú kabinrészekkel.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

Részletfotó az Economy Comfort osztályról. (Forrás: Delta Air Lines) | © AIRportal.hu

Részletfotó az Economy Comfort osztályról. (Forrás: Delta Air Lines)


A Businnes Elite és az Economy Comfort a Delta transzkontinentális járatain kerül bevezetésre a New York JFK – Los Angeles LAX valamint a San Francisco nemzetközi repülőtér és Seattle Tacoma nemzetközi repülőterek között.

Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!