Bejelentette nemzetközi esetmegoldó versenye, a WIZZ Youth Challenge második évadjának eredményeit a Wizz Air low-cost légitársaság. A nemzetközi megmérettetés során egyetemi és főiskolai csapatok állítottak össze innovatív és kreatív megoldásokat a légitársaság által megfogalmazott üzleti kihívásra – közölte lapunkkal a légitársaság.

A Budapesten, május 9-10-én rendezett élő elődöntő és döntő során a legjobb 24 csapat mutatta be inspiráló projektmegoldását a Wizz Air felsővezetői és iparági szakértők előtt.

A versenyre összesen 31 ország 170 felsőoktatási intézményéből érkeztek pályázatok, és 200 érvényes esetmegoldást regisztráltak.

Az idén másodszor megrendezett verseny döntőjébe dán, brit, izraeli, szlovén és ukrán hallgatók mellett több magyar csapat is bekerült a Budapesti Corvinus Egyetem és a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem képviseletében,
a végső győzelmet pedig a Corvinusról érkezett TakeOff csapat szerezte meg.

Forrás: Wizz Air

A győztes TakeOff csapat tagjai elmondták: “Amikor hallottunk a WIZZ Youth Challenge híréről, azonnal tudtuk, hogy ezt az egyedülálló lehetőséget nem szalaszthatjuk el. Nagyon élveztük a versenyt, öröm volt a többi csapattal is találkozni, és ez inspirációt és motivációt is jelentett. A Wizz Air vezetésétől kapott visszajelzések nagyon értékesek voltak, és a jövőnk szempontjából is hasznosak. Alig várjuk, hogy beutazzuk Európát a Wizz Airrel, és reméljük, hogy az együttműködésünk a versenyen túl is folytatódik majd.”

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.
Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!