Manapság egyre nagyobb divat az európai és tengeren túli légitársaságok körében, hogy egy-egy mai repülőgépüket a korábbi, 60-as vagy 70-es évekbeli, retro stílusú festéssel látják el. A Magyar Repülésbarátok körében, beszélgetésekben, internetes fórumokon is időről időre felmerül ez az igény. Miért ne lehetne „Nekünk is” retro festésű gépünk?

Az AIRportal.hu internetes aláírásgyűjtést szervez annak érdekében, hogy Nemzeti Légitársaságunk, a MALÉV is büszkélkedhessen egy gyönyörű, nosztalgia-festésű repülővel.

Az akciónak azt gondoljuk, hogy hatalmas PR és reklámértéke lenne nem csak a repülés iránt érdeklődők körében, hanem az utazóközönség számára is.

Amennyiben egyetértesz a kezdeményezésünkkel, kérjük írd alá a petíciónkat ITT!http://www.gopetition.com/online/20612.html

Megfelelő számú támogató aláírás összegyűjtését követően az alábbi levelet elküldjük a Malév vezérigazgatójának.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

CEO
MALEV

Dear Sir,

Nowadays many European airlines apply “retro-style” painting from 60-s or 70-s on their current aircrafts. Some examples: Iberia, SAS, Finnair, Martinair, Lufthansa, Austrian, KLM, Air France, Tarom. (More examples and photos can be seen in the article of AIRportal.hu)

Passengers, industry employees, and aviation enthusiast who signed this petition would like to ask Malev Hungarian Airlines to apply the beautiful, old external painting on one of the member of the current fleet.

Best regards,

Adam Samu
Chief-editor
AIRportal.hu

Vezérigazgató Úr részére
MALÉV

Tisztelt Vezérigazgató Úr!

Manapság egyre több európai légitársaság látja el egy-egy korszerű repülőgépét a korábbi, 60-as vagy 70-es évekbeli, retro stílusú festéssel. Néhány példa: Iberia, SAS, Finnair, Martinair, Lufthansa, Austrian, KLM, Air France, Tarom. (Példák és képek megtekinthetők a cikkében.)

Ezen nyílt levelet aláíró utasok, légiközlekedési dolgozók és repülésbarátok azzal a javaslattal és kéréssel fordulnak Önhöz, hogy a Magyar Légitársaság is fesse be mai flottájának egyik repülőgépét a Malév korábbi, gyönyörű színeibe.

Bízunk abban, hogy kérésünk nyitott fülekre talál!

Üdvözlettel:

Samu Ádám

Főszerkesztő
AIRportal.hu

Amennyiben egyetértesz a kezdeményezésünkkel, kérjük írd alá a petíciónkat ITT!http://www.gopetition.com/online/20612.html

Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!