Meghosszabbítják a budapesti KöKi terminál bevásárlóközpontban elhelyezett nagysikerű Malév-történeti kiállítást, amely így február 16-ig még biztosan látogatható lesz a magyar polgári légiközlekedés iránt érdeklődő közönség számára – tudta meg az AIRportal.hu.

A hírt, miszerint az “Ég és Föld” – A polgári repülés és Budapest 18. kerülete című időszaki kiállítás meghosszabbításra kerül Heilauf Zsuzsanna, a gyűjtemény vezetője erősítette meg.

Az egykori magyar nemzeti légitársaság történetét és relikviáit bemutató tárlat 2013. november 19-én nyitotta meg kapuit a Tomory Lajos Pedagógiai és Helytörténeti Gyűjtemény szervezésében és eredetileg 2014. január 31-ig állt volna a látogatók rendelkezésére, a KöKi terminál bevásárlóközpontjának első emeleti helyiségében.


Az új, kitolt nyitva tartás szerint viszont a közönség még legalább két héten át élvezheti a kiállítást, változatlan látogatási rendben, továbbra is keddtől vasárnapig, 10-18 óra között. A belépés ingyenes. Teljességgel nem zárható ki, hogy a gyűjtemény még ezután is látható lesz. Mint azt a gyűjteményvezető elmondta, folynak a tárgyalások.

A Malév 2012. február 3-án volt kénytelen beszüntetni működését. Idén lesz második éve, hogy Magyarország nemzeti légitársaság nélkül maradt. A kiállítás értékes és igényes gyűjteménye a vállalat történetének, ezért mind az emlékezni, mind az ismerkedni vágyók számára készséggel ajánlott.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.
Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!