Magyarországon is elérhetővé teszi a Multipass szolgáltatást a Wizz Air, az utazók egy éven keresztül rögzített jegy- és poggyászáron utazhatnak.

A szolgáltatásban szerepeltetett útvonalakból az előfizetők havi rendszerességgel választhatnak egy darab egyirányú vagy retúr utazást, rögzített áron hozzájutva a jegyekhez, és fix összegért adhatják fel poggyászaikat is – írja a légitársaság közleménye.

Mint hozzáteszik, a havidíjért cserébe az utasok tudatosabban tervezhetnek kiadásaikkal, hiszen repülésük költségei nem függnek a szezonalitástól és az árak dinamikus alakulásától.

A magyar utasok választhatnak a havi egy egyirányú vagy retúrjegy között, és eldönthetik, hogy igénybe veszik-e a Wizz Priority szolgáltatást és a poggyászt is mellé.

Ahogy a hagyományos Wizz Air jegyek, úgy a kiegészítő szolgáltatások is a repülés előtt megvásárolhatók és hozzáadhatók a foglaláshoz a légitársaság hivatalos oldalán.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

WIZZ MULTIPASS CSOMAGOK HAVI KÖLTSÉGE A MAGYARORSZÁGRA ÉRKEZŐ ÉS ONNAN INDULÓ JÁRATOK ESETÉBEN:

 

CSOMAG NEVE

 

EGYIRÁNYÚ

 

RETÚRJEGY

CSAK JEGY 24 490 Ft 48 890 Ft
JEGY + WIZZ PRIORITY 40 285 Ft 80 570 Ft
JEGY + 20 KG-OS FELADOTT POGGYÁSZ 41 500 Ft 83 300 Ft
JEGY + WIZZ PRIORITY + 20 KG-OS FELADOTT POGGYÁSZ 57 295 Ft 114 590 Ft

 

A Multipass jegyárra vonatkozó konstrukcióval idén akár 30-40 százalékot is megtakaríthatnak a legnépszerűbb nyári úti célok jegyárából az utasok – írják a közleményben. A lehetőség különösen jól jöhet a nyári főszezonban, illetve azoknak is segíthet, akik rendszeresen repülnek Magyarországról, akár munkájuk miatt.

Az utasoknak lehetőségük lesz arra, hogy az előfizetésük megkezdésekor azonnal lefoglalják a repülőjegyüket, és mindössze öt nappal később már induljanak is első útjukra. Ha az előfizetés kezdő hónapjaként a soron következő hónapot választják, az utasok a hónap hatodik napjától kezdődően repülhetnek 30 vagy 31 napig. Az előfizetés minden hónap első napján megújul.

A Wizz Multipass megvásárlására a hónap közepén is lehetőség van, amennyiben annak legvégéig több mint 5 nap van hátra. A vásárlást követően 5 nap múlva már fel is szállhat az utas választott járatára.

Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!