Az AirportShop.hu 2017. évi A3 méretű falinaptára mától megrendelhető, az akciós időszak alatt kedvezményes áron és ingyenes kiszállítással.

Már megrendelhető az AirportShop.hu exkluzív, 2017-es falinaptára 12 darab szemet gyönyörködtető repülőgépfotóval.

A naptár fotóinak képi világa tükrözi az adott évszak, hónap jellemző színeit, esztétikus, hangulatos látványt nyújt akár otthon, akár irodai környezetben. A naptár grafikája elegáns, jól áttekinthető és remekül kiemeli az egyes hónapok oldalalin szereplő fotók és repülőgépek szépséget.

A kiadvány prémium minőségének, látványos, magas minőségű fotóinak és exkluzív grafikájának köszönhetően ideális ajándék lehet családnak, barátoknak, kollégáknak, ügyfeleknek és repülésrajongóknak egyaránt. A naptár, mint ajándék egy teljes év során dísze lehet a megajándékozott szobájának, vagy irodájának.

A naptár korlátozott ideig, AKCIÓS ÁRON ÉS INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL megrendelhető itt.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.
Nézd meg a 2017. évi repülőgép-fotós falinaptár összes fotóját

Kép - AIRportal.hu Budapest Ferihegy Airport (BUD/LHBP)

A naptár összes oldala és az azokon szereplő 12 fotó megtekinthető a képre kattintva!

A termék A3-as méretű, fekvő formátumú, hosszú oldalán fém spirállal és akasztóval ellátott. Minden nyomott oldal 300 gramm súlyú papírra, matt lakozással készült. A naptár összesen 14 oldalas – 1 oldal borító, 12 oldal naptár, 1 oldal 350 gramm karton hátlap – melyet egyedi csomagolás véd.

Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!