Útvonalhálózatának bővítéséről adott hírt az Air Serbia. Az Etihad Airways égisze alatt újjászervezett szerb légitársaság március 30-tól regionális gépeivel napi rendszerességgel közlekedik Belgrád és a budapesti Liszt Ferenc repülőtér között.

Március 30-án indítja el Belgrád és Budapest közötti közvetlen járatát az Air Serbia, amely a magyar fővárossal együtt hat új célállomást jelentett be január 13-án.

A szerb légitársaság ugyancsak március 30-án kezdi meg bejrúti, szófiai és várnai járatainak üzemeltetését, amelyet legközelebb május 29-én a kijevi és varsói útvonalak megnyitói követnek, amelyekkel az Air Serbia útvonalhálózata már 35 város elérhetőségét fogja kínálni.

A bolgár, az ukrán és a lengyel fővárosba, akárcsak Budapestre az Air Serbia repülőgépei napi rendszerességgel fognak közlekedni. A bejrúti és várnai járatok azonban eleinte csak heti háromszor szerepelnek a menetrendben, de júniustól már ezeken a vonalakon is naponta repülnek majd a szerb flotta gépei.

A kijevi, varsói és bejrúti járatokat Airbus A319-es típusok teljesítik. A közelebbi Budapestre, Szófiába és Várnába turbolégcsavaros ATR 72-es gépek repülnek a belgrádi Nikola Tesla nemzetközi repülőtérről.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

Az Air Serbiának jelenleg 4 darab A319-100-as és 5 darab ATR 72-200-as áll rendelkezésre gépparkjában.

A tegnap meghirdetett hat új desztinációra a jegyek értékesítése már kezdetét is vette, a budapesti útvonal kedvezményes 99 eurós ártól érhető el az Air Serbia foglalási rendszerében.

Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!