A Wizz Tours, a Wizz Air új online utazási platformja már elérhető a wizztours.com oldalon, ahol mától lehet utazási csomagokat foglalni a légitársaság összes Budapestről elérhető desztinációjára.

A Wizz Tours Magyarországon és Lengyelországban indult el, hogy az utazni vágyók még kényelmesebben intézhessék foglalásukat. Az utazók most még többet takarítanak meg a kiváló ár-érték arányú utazási csomagokkal, amelyek a Wizz Air alacsony viteldíjait több mint 30 ezer hotel és üdülőhely szállásajánlataival párosítják.

A Wizz Tours egy teljesen online utazási iroda. Online működése garantálja az alacsony árakat a fogyasztóknak, ahogy ezt már a Wizz Air alacsony viteldíjainak sikere is bizonyította, hiszen a légitársaság szintén az internetet választotta értékesítési csatornának.

A Wizz Tours már azelőtt népszerűvé vált, hogy foglalásokat lehetett volna intézni rajta, sőt a cég Facebook oldalán meghirdetett fotóverseny szeptemberben több mint 200 ezer látogatót vonzott, a képekre pedig több mint 12 ezer szavazat érkezett.

Átlagosan naponta 10 ezren látogatták meg a wizztours.com oldalt, már azelőtt, hogy az utazási platform megkezdte volna a működését. A tervek szerint a wizztours.com csomagajánlatait később Magyarországon és Lengyelországon túl további országokra is kiterjesztik.“Nagy nap ez a mai az utazni vágyóknak Magyarországon, hiszen egy új lehetőség nyílt meg előttük” – mondta Mshvenieradze Tamara, a Wizz Air vállalati kommunikációs menedzsere Budapesten, egy sajtóbeszélgetésen.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

A szervezők próbálták a nyári hangulatot visszaidézni egy pár strandon nélkülözhetetlen tárggyal.
(Fotó: Rimóczi Roland – AIRportal.hu)


Ez az első alkalom, hogy a Wizz Air alacsony viteldíjait Wizz utazási csomagok részeként lehet igénybe venni, így az utasok kényelmesebben foglalhatnak, mintha külön kellene a repülőjegyet és az utazást lefoglalniuk.

A Wizz Tours gerincét az olyan országokba közlekedő járataink adják, mint Abu Dhabi/Dubai, Ukrajna, Grúzia, Spanyolország, Olaszország és Izrael. A családok már 89 000 forinttól lefoglalhatják napsütötte Wizz Tours utazásukat (7 napra) vagy felfedezhetnek egy izgalmas, városnéző desztinációt már 58 000 forinttól (3 nap). Hisszük, hogy a Wizz Air és a Wizz Tours Magyarországon a legjobb választás azoknak, akik alacsony viteldíjakra és nagyszerű utazásokra vágynak” – tette hozzá Mshvenieradze Tamara.

A Wizz Tours egy teljesen online utazási iroda, amely kiváló ár-érték arányú utazási csomagokat kínál a Wizz Air járatait 30 ezer hotel ajánlataival kombinálva – áll a légitársaság közleményében.

Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!