A LOT lengyel légitársaság Boeing 787 Dreamliner repülőgépének első bécsi látogatásának napjára, december 17-re megnyitják a bécsi repülőtér kilátóteraszát – értesült az austrianwings.info.

A LOT Boeing 787-ese december 17-én száll le első alkalommal a schwechat-i repülőtéren. A repülőtér üzemeltető ezen alkalomra megnyitja a repülőtér, a téli időszakra bezárt kilátóteraszát, hogy minél többen láthassák a jeles repüléstörténeti eseményt. A belépő 2 EUR.

Budapestre is repül a Dreamliner

A LOT lengyel légitársaság Boeing 787 Dreamliner repülőgépe 2013. januárban a tervek szerint többször is ellátogat Budapestre.

A repülőgépet a 2013. január 11, 12, 13, 14-i napokon, az esti, LOT531/2-es járatokon láthatják majd az érdeklődők, sajnos csak sötétben. Egyelőre nem ismert, hogy a Budapest Airport megnyitja-e majd a kilátóteraszt az eseményre, de az AIRportal.hu szerkesztősége utánajár a kérdésnek.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

LOT Dreamliner esti fényekben. A hazarepülést előző estén a Boeing és a lengyel légitársaság nagyszabású ünnepség keretében vette át a repülőgépet. Fotók: LOT/Boeing

Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!