A Wizz Air lapunkhoz eljuttatott rövid közleményében megerősítette azokat az értesüléseket, hogy a repülőjegy és szállás csomagokat kínáló Wizz Tours online utazási szolgáltató 2018. december 31-én befejezi működését.

A low-cost légitársaság ügyfelei 2019. január 1-től az utasok a légitársaság weboldalán végzett foglalás során szabhatják testre utazásukat szállás és transzfer lehetőségek foglalásával.

A korábban Wizz Tours-on keresztül foglaló utasoknak a cég azt ígéri, hogy az online utazási szolgáltató bezárását igyekeznek úgy végrehajtani, hogy az minimális hatással legyen az ügyfelekre.

A közleményben a Wizz Tours bezárását azzal indokolja a légitársaság, hogy a Wizz Air a továbbiakban is maximálisan a legfőbb tevékenységére kíván fókuszálni.

A Wizz Air közleménye

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

A Wizz Air megerősíti, hogy átalakítja az utazási csomagokra vonatkozó elképzeléseit. A repülőjegy + szállás csomagokat kínáló Wizz Tours online utazási szolgáltató 2018. december 31-én befejezi működését, ezt követően az utasok a wizzair.com oldalon végzett foglalás során szabhatják testre utazásukat szállás és transzfer lehetőségek foglalásával.

Azon utasokkal, akiknek a Wizz Tours-on keresztül végzett foglalásuk 2019. január 1. után induló vagy 2019. január 15. után érkező járatot tartalmaz, a Wizz Tours ügyfélszolgálata felveszi a kapcsolatot, és részükre teljes visszatérítést ajánl fel. A megszűnési időszakon belüli meglévő foglalások esetében az utazások teljesítése minden tekintetben biztosított. A Wizz Air a továbbiakban is maximálisan a legfőbb tevékenységére fókuszál, miközben garantálja a Wizz Tours rendben lefolytatott bezárását oly módon, hogy annak minimális hatása legyen az utazókra és a partnerekre egyaránt.

Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!