Huszonöt év után megújítja formaruháit az Aer Lingus, február 10-től az ír légitársaság több mint 4000 földi és fedélzeti dolgozója viseli az új öltözeteket. 

A 2018-ban elkezdett arculatfrissítésének legutolsó szakaszaként új formaruhákat mutatott be az ír nemzeti légitársaság. A Louis Kennedy divattervező által megalkotott viseletek az Aer Lingust modern nemzetközi cégként mutatják be, amely büszke ír örökségére. 

Az új formaruhákban szintén a zöld szín dominál, de erőteljes szerepet kap tengerkék árnyalat is. 

Így fognak kinézni az Aer Lingus légiutas-kísérőinek új formaruhái (forrás: Aer Lingus)

Összesen huszonötféle öltözetet terveztek meg, így a földi és a légi személyzet számos változat közül válogathat. A nagyobb változások közé tartozik az, hogy a női darabok közé nadrág és ruha is bekerült a szoknya mellé, a férfi személyzet számára pedig új dzsekiket és kabátokat terveztek. A kényelem érdekében a ruhák egyébként lehető legjobb minőségű anyaga rugalmas, és úgy van kialakítva, hogy könnyen illeszkedjen minden testalkatra.

Az új megjelenés az Aer Lingus és Louis Kennedy közötti két éves együttműködés gyümölcse, amelynek során a légitársaság dolgozóit is bevonták a munkálatokba. 

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

Korábban írtunk arról, hogy az ír légitársaság megújítja arculatát, amelynek során a repülőgépek festését és az egyenruhákat is lecserélik.