Megújítja a fedélzeti szolgáltatásait és a menüjét az Air Italy minden hosszútávú járatának turista osztályán.

Az olasz légitársaság e hónaptól kezdve folyamatosan frissíti a fedélzeti menüjét a Milánó Malpensa repülőteréről induló hosszútávú járatain, amelyet minden turista osztályon repülő utas élvezhet.

A cég most mutatja be a saját márkáját, a Le Delizie-t, amelynek köszönhetően az utasok betekintést kapnak az igazi olasz konyha fogásaiba, az ország különböző részeiről. Nem csak a menü, de az egész evőeszközkészlet illetve a tálalóeszközök is új dizájnt kaptak.

Forrás: Air Italy

A megújult, rozsdamentes acél evőeszközök elegáns hatást nyújtanak, a csomagolások kialakításában is fontos szerepet kapott a dizájn. A reggeli, az ebéd és a vacsora is az olasz ízvilág alapjaira épít, így természetesen megtalálható köztük a pizza és a ravioli, de a friss gyümölcsök is helyet kapnak az étlapon.

Forrás: Air Italy

“Az Air Italy fáradhatatlanul azon dolgozik, hogy utasainak exkluzív repülési élményt nyújtson, innovatív kényelmi szolgáltatásokkal kiegészítve. A cég négycsillagos minősítést kapott a globális légitársaságok között az APEX hivatalos légitársasági osztályozásban, amelyet minden évben az utasok szavaznak meg – ezzel mi lettünk Olaszország egyetlen négycsillagos légitársasága” – mondta Rossen Dimitrov, az Air Italy üzemeltetési igazgatója.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.
Forrás: Air Italy

A részben a Qatar Airways tulajdonában lévő Air Italy Airbus 330-200 gépekkel teljesít hosszútávú járatokat Milánóból: New Yorkba és Miamiba egész évben, a nyári menetrendben Los Angeles-be, San Franciscóba és Torontóba, míg télen a Maldív-szigetekre, Zanzibárra és Mombasába.