Megújult a Budapest Airport weboldalán, a bud.hu-n működő járatinformációs szolgáltatás. A fejlesztéseknek köszönhetően az oldalak átláthatóbbá váltak és információ tartalmát tekintve is lényegesen jobb lett a járatinfo szolgáltatás.

A legszembetűnőbb változás, hogy a járatinformáció a bud.hu oldal fejlécében,kiemelt helyen jelenik meg. A járatinformációs oldalra átkattintva számos újdonsággal találkozhat a látogató. Az egyik legfontosabb újítás, hogy a ‘codeshare’ járatok ezentúl csoportosítva szerepelnek, illetve megjelent minden járat esetében egy ‘Részletek’ link, amely lenyíló ablakban tartalmaz különféle hasznos információkat.

A részletes nézetben megtekinthetők az adott légitársaság és a járatot kiszolgáló cég legfontosabb adatai (Pl. IATA és ICAO kódok, telefonszámok, terminál térkép). Induló járatoknál látható a check-in pultok száma, sőt a Budapest Airport wifi-jéről felcsatlakozva a beszállító kapu száma, érkező járatoknál pedig a csomagkiadó futószalag száma is hozzáférhető.

A repülőgépfotósok és repülésbarátok számára talán legfontosabb és legjobban várt információ, a járatot teljesítő repülőgép típusa is látszik a részletes nézetben.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

A ‘Részletek’ nézet számos hasznos információt megmutat az utasoknak és az érdeklődőknek is.


“Korábban az AIRportal.hu is sokat foglalkozott a bud.hu oldalon található járatinformációs szolgáltatás fejlesztési lehetőségeivel, szerkesztőségünk több alkalommal is eljuttatta javaslatait a repülőteret üzemeltető cégnek. A codeshare járatok csoportosítása, géptípusok és az egyéb az utasok és repülésbarátok számára is hasznos, részletes információk megjelenítése, azt gondolom a digitális világban már alapkövetelmény.” – mondta el Samu Ádám, az AIRportal.hu alapítója.

“Nagy örömmel tölt el, hogy a Budapest Airport szinte az összes javaslatunkat megvalósította és a régió vezető repülőtereivel azonos színvonalra fejlesztette a járatinformációs szolgáltatást, mind küllemét, mind információ-tartalmát tekintve.” – tette hozzá Samu Ádám.

Okosabb, szebb és jobban átlátható az új járatinfó.

Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!