Teljesen felújított lounge-ot nyitott az Air France a New York-i JFK repülőtér 1-es termináljában. A kortárs dizájnú váróteremben gourmet kínálat, Clarins termékek, zuhanyzók, relaxációs terület, nemzetközi sajtó, és természetesen ingyenes wifi hozzáférés várja a La Premiere és Business osztály utasait, illetve a FlyingBlue Elite Plus tagokat.

Az új váróterem étkezője. (Fotó: Air France) | © AIRportal.hu

Az új váróterem étkezője. (Fotó: Air France)

„A legendás New York-Párizs útvonalunkon utazók jelenleg is a legújabb fejlesztésű hosszú távú kabinjainkat élvezhetik, amelyek a Boeing 777-eseken és a Superjumbókon vannak kiépítve. Ez a szép új váróterem teljessé teszi kínálatunkat Prémium ügyfeleink számára, és része stratégiánknak is, amely értelmében folyamatosan fejlesztjük termékeinket, szolgáltatásainkat, földön és fedélzeten egyaránt. – fogalmazott a felújított lounge megnyitóján Frédéric Gagey, az Air France elnök-vezérigazgatója.

A váróban a fehér és fa tónusok dominálnak, amelyet az Air France jellegzetes piros színe dob fel, a félemeletről pedig a kifutópályákra lehet látni. Az ívelt építészeti vonalak a Brandimage dizájn ügynökség nevéhez fűződnek.

A két büfében hideg és meleg ételek – ínyenc francia fogások – valamint alkoholos (pezsgő, francia borok, stb.) és alkoholmentes italok széles választéka várja a látogatókat, napszaktól függően. Éjszakai járatok esetében adott a lehetőség egy beszállás előtti vacsorára is.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.
Kellemes és nyugod környezet. (Fotó: Air France) | © AIRportal.hu

Kellemes és nyugod környezet. (Fotó: Air France)
A teljes körű Wi-Fi hozzáféréssel bárhol lehet internetezni. (Fotó: Air France) | © AIRportal.hu

A teljes körű Wi-Fi hozzáféréssel bárhol lehet internetezni.
(Fotó: Air France)

A lounge szívében található a relaxációs terület, hangulatvilágítással és kényelmes ülésekkel, a Clarins nevével fémjelzett térségben ingyenes szépségápolási kezelések igényelhetők. A Clarins termékekkel feltöltött zuhanykabinok szintén rendelkezésére állnak. Az ingyenes wifi hozzáférésnek, valamint a csendes környezetnek köszönhetően a váróterem munkára is tökéletesen alkalmas, de azok igényei is ki vannak elégítve, akik olvasással ütnék el az időt, hiszen francia és angol nyelven sajtó-magazinok széles választéka elérhető.

Az első osztályon személyre szabott üdvözlés jár az utasoknak. (Fotó: Air France) | © AIRportal.hu

Az első osztályon személyre szabott üdvözlés jár az utasoknak. (Fotó: Air France)

A La Premiere ügyfeleket a New York-i JFK repülőtérre érkezvén személyre szabottan üdvözlik, majd a váróba kísérik, ahol a kizárólag számukra fenntartott félemeleti VIP részleg kényelme várja őket. Itt privát környezetben élvezhetik Joel Robuchon mesterszakács fogásait.

Az Air France világszerte negyven helyszínen épített ki a New York-ihoz hasonló várótermet. A párizsi Charles de Gaulle repülőtéren induláskor a Business osztályon utazókat és a Flying Blue Elite Plus tagokat hat lounge várja (a 2E, 2F és 2G terminálokban), míg érkezéskor a 2C terminál várótermében helyezhetik kényelembe magukat. A La Premiere utasok részére a 2E terminál területén tartanak fenn egy exkluzív várót.

Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!