2011. február 11-én megújult az AIRportal.hu spotter portál főoldala. Az új ‘homepage’ nem csak külsőjében modernebb és átláthatóbb, hanem gyorsabban és egyszerűbben lehet eljutni róla a legnépszerűbb témákhoz, egy kattintással meg lehet nyitni az új topikokat, hozzászólásokat.

A bal oldali oszlopban a hírek mostantól kevesebb helyet foglal el, alatta rögtön görgetés nélkül láthatók a legfrissebb hozzászólások, topikok az utolsó hozzászóló felhasználónevével és az utolsó hozzászólás időpontjával. A regisztrált felhasználók a „Spotter fórum: új hozzászólások” linkre kattintva – amennyiben be vannak jelentkezve – az utolsó látogatásuk óta érkezett új hozzászólások, topikok listáját érhetik el.

A főoldalra kikerültek továbbá a legfontosabb rovatok/fórumok legfrissebb témái, külön-külön dobozokban. Főoldali dobozt kapott a Legfrissebb fotók, a Spotter túrák mellett a Spottersuli és a Nemzetközi repülős hírek fórum is. Megjelennek a főoldalon mostantól a Repülős hobbi fórumok, valamint a Reprádió, fónia, virtuális radarok legfrissebb témái is.

A spotter fórum topikok oldalain a hirdetés (google banner) a fejléc alól lekerült az első hozzászólás alá, így az első hozzászólás elolvasásához kevesebbet kell a jövőben görgetni.

Bízunk benne, hogy a többségnek tetszenek a változások, a többiek meg reméljük hamar megszokják. :D A fórum egyéb funkcióiban, működésében nincs változás.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.
Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!