Elkészültek a regionális gépek, teljessé vált az Austrian Airlines fedélzet felújítási programja. Az osztrák légitársaság flottájának minden tagja, a legkisebb turbolégcsavarostól a legnagyobb Boeingig felfrissült belsővel várja utasait.

Regionális flottájának mind a 35 repülőgépén, a Fokkereken és a Dash 8-asokon is elvégezte teljes fedélzet felújítási programját az Austrian Airlines. A Lufthansa leányvállalataként működő légitársaság 2011-ben a keskenytörzsű Airbusain kezdte, majd a hosszú távú járatokat teljesítő szélestörzsű Boeingjein folytatta a kabinbelső modernizálását. Utóbbival idén augusztusra készültek el és a legrövidebb útvonalakon repülő gépek maradtak a végére, de immáron azok is teljes pompájukban állnak rendelkezésre.


A vállalat 14 darab Dash 8-400-asának fedélzetén újrakárpitozással összesen 1064 ülést láttak el bőr borítással, míg a nyolc Fokker 70-esen és a tizenöt Fokker 100-ason együttvéve 2055 bőrbevonatú ülést rendszeresítettek.

A Star Alliance légiszövetségben működő Austrian Airlines flottája jelenleg 74 darab utasszállító repülőgépet számlál, amelyek fedélzetének korszerűsítése nemcsak az utasoknak nyújtott szolgáltatási színvonal fejlesztését, hanem az üzemeltetési költségek lefaragását is célozta, mivel a cserére ítélt alkatrészek, kiegészítők esetében – különösen igaz ez az ülésekre – az addigiakhoz képest könnyebb, ezáltal az üzemanyag takarékosságot is elősegítő kiviteleket választottak.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.
Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!