Magyarország diszkont légitársasága, a Wizz Air ma bejelentette, hogy megkapta a magyar és izraeli hatóságok hivatalos jóváhagyását a Budapest és a Tel Avivi Ben Gurion Nemzetközi Repülőtér közti útvonal üzemeltetésére. Az erre az útvonalra szóló jegyek összes korábban jelzett kormányzati korlátozását feloldották. Az első járat az előre tervezett időpontban, 2012. december 6-án indul.

A Wizz Air utolérhetetlenül alacsony viteldíjai népszerűnek bizonyulnak az utazók körében. Nem sokkal a szeptemberi bejelentést követően a Wizz Air növelte a járat gyakoriságát a téli menetrendre vonatkozóan, és a mostani bejelentés szerint a 2013-as nyári csúcsszezonban napi gyakoriságúvá válik a járat.

A Budapest-Tel Aviv útvonal hatósági engedélyezése a múlt heti Budapest-Kijev útvonal hatósági engedélyezését követi. Budapest és Kijev között december 14-től hetente négy alkalommal repül a Wizz Air. Mindkét új útvonalra már lehet jegyet foglalni a wizzair.com honlapon.

Váradi József, a Wizz Air vezérigazgatója (Fotó: Csemniczky Kristóf / AIRportal.hu)


„Örülünk, hogy a magyar és izraeli hatóságok megerősítették a Wizz Air repülési jogait, és ezzel lehetővé tették, hogy a diszkont árak megjelenjenek ezen a piacon is” – mondta Váradi József, a Wizz Air vezérigazgatója. „A Wizz Air által kínált hihetetlenül alacsony viteldíjak hozzájárulnak majd a budapesti turizmus bővüléséhez, illetve a magyarok számára hozzáférést biztosítanak a Tel Avivi szabadidős és üzleti lehetőségekhez. Az alacsony viteldíjak iránti nagy érdeklődés miatt már most növeltük a járat gyakoriságát. Arra számítunk, hogy az utazók a jövőben is a Wizz Air megfizethető viteldíjait és kiváló szolgáltatásait választják majd a költségesebb megoldások helyett” – nyilatkozta Váradi József.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.
Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!