Közvetlen járatot kínál Helsinki és Miami között jövő téli menetrendjében a Finnair. A szezonális jelleggel működtettet útvonalon a flotta Airbus A340-300 típusú repülőgépei fognak közlekedni december 16-a és jövő év március 21-e között.

A napfényes Floridában, Miami városába kínál közvetlen járatot jövő téli menetrendjében a Finnar, amelynek mai bejelentése szerint az útvonalat hetente kétszer, keddenkénti és csütörtökönkénti indulással lehet majd igénybe venni.

A fedélzetükön kétféle, üzleti és turista osztállyal működő Airbus A340-300-as típusok menetrendjük szerint délelőtt 09:55-kor szállnak fel Helsinkiből és helyi idő szerint délután 14:05-kor landolnak Miamiban. Visszafelé 16:00-kor indul a járat és másnap reggel 08:50-kor érkezik ismét a finn fővárosba.

A Finnair igyekezett úgy összeállítani a menetrendet, hogy az ideális legyen a belföldről, valamint a térségből érkező, illetőleg továbbutazó utasok számára is. Továbbá az American Airlines-szal, a British Airways-zel és az Iberiával, mint oneworld légiszövetségi partnerekkel folytatott transzatlanti együttműködés révén számos egyéb desztináció is elérhetővé válik, mind a Miamiba utazók, mint az onnan Helsinkibe érkezők számára.

A finn nemzeti légitársaság gépparkja – egyedüli négy-hajtóműves típusként – összesen hét darab Airbus A340-300-ast számlál. Ezek mindegyike kétféle komfortosztállyal konfigurált, azonban mégis eltérőek az utaskapacitásaik. A flottából öt gép van, amely azonos, 42+227 elrendezéssel üzemel, míg a többi közül az egyik 42+228, a másik 42+221 ülésszámmal várja utasait.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.
Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!