A Petrányi Autó és a BUDPORT konzorciuma lesz a Budapest Airport hivatalos minibusz-szolgáltató partnere januártól. Környezetbarát járműveknek és innovatív szolgáltatásoknak köszönhetően tovább javulhat az utasélmény Budapesten, kedvezőbb árak mellett – adta hírül a Budapest Airport sajtóközleménye.

Új minibusz-szolgáltató jelenik meg a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren január elsején.

A Petrányi Autó és a BUDPORT konzorciuma nyerte a Budapest Airport Zrt. minibusztenderét, a konzorcium miniBUD márkanéven indítja el szolgáltatását januárban.

A miniBUD a tervek szerint nem csupán biztosítja az utasok számára a minibusz-szolgáltatás folytonosságát, jelentősen fejleszti annak színvonalát is.

A miniBUD teljesen új, rugalmas és egyszerű foglalási rendszerrel, kényelmes járművekkel, wifiszolgáltatással biztosítja a reptéri transzfert, kedvező kondíciók mellett.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

Felismerve a diszkont-légitársaságok üzleti modelljének sikerességét, az alapszolgáltatást kedvezőbb áron kínálja majd, az utasnak ezen felül lehetősége van további extra szolgáltatásokat vásárolnia. A miniBUD a legjobb ár-érték arányú szolgáltatást nyújtja, háztól házig történő személyszállítással.

A nyertes konzorcium és a Budapest Airport ötéves szerződést írt alá. A szolgáltatás indulását követően júniusig áll fel a teljes üzem, az utasok kiszolgálása ezalatt is zökkenőmentes marad.

A repülőtéri minibuszflotta hatvan modern, kényelmes és környezetbarát járműből áll majd, így nemcsak az utasok elégedettsége nőhet, de a Budapest Airport által idén elindított Greenairport programban vállalt kötelezettségek is teljesülnek.

A Petrányi Autó a flottát és a műszaki hátteret, a BUDPORT pedig új szemléletű, erőteljes kereskedelmi szemléletet és a légi utasok kiszolgálásának tapasztalatát hozta a közös vállalkozásba.

A légitársaságok fedélzeti értékesítéséhez hasonló, de egyszerűbb rendszerben lehet extra szolgáltatásokat is vásárolni

„A színvonalas szolgáltatás alapfeltétele nemcsak a hatvan korszerű kisbuszból álló flotta, hanem a fenntartásukhoz szükséges, folyamatos rendelkezésre állást biztosító műszaki háttér. A járműveket a repülőtéri műszaki bázisunkon szervizeljük majd, s az utasok komfortját befolyásoló legkisebb meghibásodásokat is a lehető legrövidebb időn belül orvosoljuk.” – mondta Petrányi Zoltán, a Petrányi Autó tulajdonosa.

„A szolgáltatás tervezésekor a repülőtéri utasélmény maximalizálása volt a fő szempont. Kedvező árú és kiváló minőségű szolgáltatást nyújtunk az utasoknak, akiket háztól házig fuvarozunk. Tudjuk, hogy a Magyarországra érkező külföldiek döntő benyomásokat szereznek, miközben a reptérről bejutnak a városba. A miniBUD több mint korrekt szolgáltatásával nem csupán a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér imázsához kívánunk hozzájárulni, de Magyarországéhoz is.” – mondta Galgóczy Ferenc, a BUDPORT tulajdonosa.

„A miniBUD ismeri a légi utasok igényeit és szokásait, így kapacitásait sokkal rugalmasabban tudja allokálni, az utasok nagyobb megelégedésére. Nem csupán fuvarozó szolgáltatóként kívánunk az utasok rendelkezésére állni, hanem teljes körű megoldással a repülőtértől a hotelig vagy az apartmanig. A légitársaságok fedélzeti értékesítésének egyszerűsített rendszere elérhető lesz a miniBUD járművein is, a külföldi utasok részére elsősorban fővárosi idegenforgalmi szolgáltatásokat, a magyar utasok részére pedig baleset-, betegség- és poggyászbiztosítást is értékesíteni tudunk. Ezen kívül lehetőség lesz egyes légitársaságok utasai részére beszállókártya nyomtatására, valamint további fedélzeti extra szolgáltatások értékesítésére.” – tájékoztatott Limburger Lóránt, a miniBUD leendő ügyvezető igazgatója.

„A Petrányi Autó és a BUDPORT személyében az egyik legjelentősebb hazai autós vállalkozás és egy innovatív üzleti partnerünk társulása nyerte a Budapest Airport minibusz tenderét, ezért biztosak vagyunk benne, hogy minőségi személyszállítási szolgáltatásokkal állnak majd utasaink rendelkezésére. Az utasbarát szemlélet, amit a miniBUD képviselni fog, számunkra is létfontosságú, hiszen így őrizhetjük meg pozíciónkat, mint a régió legjobb repülőtere.” – fogalmazott Kam Jandu, a Budapest Airport kereskedelmi igazgatója.

Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!