A Budapest Airport nyílt pályázatot írt ki minibuszos vállalkozások számára, akiktől megbízható és minőségi szolgáltatást várnak el a repülőtéren 2016. január 1-től egészen 2021. január 31-ig.

A Budapest Airport nyílt pályázaton hirdette meg a minibuszos szolgáltatás üzemeltetésének lehetőségét a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérről a főváros és a repülőtér vonzáskörzete területére. A nyertes pályázó 2016. január 1-től veheti át a minibuszos szolgáltatás működtetését, mivel a jelenlegi szolgáltató ötéves szerződése 2015 végén lejár. A minibuszos szolgáltatást a repülővel érkező és induló utasok vehetik igénybe, egy-egy jármű egy, az utasok által megadott útvonalon szállítja az ügyfeleket az úti céljukhoz.

A pályázatot a Budapest Airport a mai nappal hirdette meg, annak lebonyolításával pedig a Réczicza Dentons Europe LLP Ügyvédi Irodát bízta meg. A pályázati dokumentumok és az egyéb tudnivalók is ettől az irodától vehetők át, illetve ők adnak felvilágosítást. A pályázaton az első ajánlatokat 2015. október 1-ig kell megtenni, a második forduló pedig várhatóan 2015. október 29-én, a végső ajánlatok megtétele után, 2015. november 5-én, az eredményhirdetéssel zárul.

„Nagyon fontosnak tartjuk, hogy a minibuszos szolgáltatás minden szempontból megfeleljen a legmagasabb minőségi és biztonsági követelményeknek, illeszkedjen a repülőtér magas minőségi szolgáltatásainak palettájába.” jelentette ki a területért felelős Manel Moreno, a Budapest Airport közúti előtér szolgáltatások vezetője. Azt is hozzátette: „A célunk az, hogy a Budapest Airport utasai az igényeiknek és a pénztárcájuknak megfelelő, megbízható közlekedési szolgáltatások közül választhassanak, akár gyakran utazó üzletemberekről, akár hátizsákos fiatalokról legyen szó.”

A minibusz-pályázattal kapcsolatos információk innen érhetők el:
http://www.bud.hu/english/business-and- … bus_tender

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.
Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!