Jelentős, 60%-os kedvezménnyel kapható az Emirates-flotta azon típusának méretarányos fém modellje, amely nap mint nap közlekedik a budapesti Liszt Ferenc repülőtérre. Az 1:500 Airbus A330-200-as most alig 10 euróért a gyűjtők rendelkezésére áll az egyik legismertebb holland kereskedés jóvoltából.

A német modellgyártó Herpa Miniaturmodelle GmbH kiadásában készült 514132 termékkódot viselő modell valójában az Emirates megrendelése alapján került gyártásba, ami azt is jelenti, hogy a modell nem a szokásos, általános szórásban megjelenő Herpa, hanem a légitársaság által választott kivitelezésű, a vállalati arculati elemeket hangsúlyosan visszaadó dobozba lett csomagolva.

Az Emirates utasszállító gépparkjában legkisebb típusnak számító A330-200-ast a Herpa harmadik alkalommal készíti el ebben az 1:500 méretarányban. A legújabb kiadás azonban 514132-001 azonosító kóddal van ellátva, ezért ebből tudható, hogy az akciós modell az eggyel előbbi verzió. Vélhetően ezért is került a kedvezményes áruk közé, amolyan készletkisöprés címén.

Nem tudni meddig tart az akció, ezért képernyőfotón is mutatjuk.(Forrás: Aviation Megastore) | © AIRportal.hu

Nem tudni meddig tart az akció, ezért képernyőfotón is mutatjuk.
(Forrás: Aviation Megastore)

Az amszterdami Schiphol repülőtér melleti Aviation Megastore webáruházában szeptember 15-én akciós státuszba helyezett modell az üzlet eredeti 24.95 eurós árához képest most 9.95 euróért kapható, ami igen kedvező tekintve, hogy a legújabb kiadást már 29 eurós áron ajánlja a Herpa hivatalos katalógusa, sőt internetes aukciókon a régebbi, de az új kiadásért is ennél többet is megpróbálnak elkérni. Érdemes tehát alapos figyelemmel lenni a vásárlások során.

A beszerzés fájóbb pontja lehet, hogy amennyiben nincs mód helyszíni átvételre a szállítási költség relatív magas, magyarországi címre 28.50 euró. Igaz, ezért cserébe nem hagyományos postai úton, hanem annál gyorsabban, a UPS-szel kézbesítteti az üzlet az egyébként A6-EAR lajstromozású modellt.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

Az Emirates 2014. október 27-én nyitotta meg a budapesti járatát. A légitársaság azóta napi rendszerességgel köti össze Dubajt és a magyar fővárost, a hét minden napján A330-200-asait közlekedtetve, egészen 2015. december 1-jéig, amikortól az útvonalra még nagyobb típus, a Boeing 777-300 várható.

Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!