Az Emirates új, formatervezett fejhallgatót kínál díjnyertes ice fedélzeti szórakoztató rendszeréhez az Economy Class-en utazóknak.

Fotó: Emirates | © AIRportal.hu

Fotó: Emirates

Június végén minden A380-as Emirates gépen, és a tervek szerint az év végéig a Boeing 777-eseken is elérhető lesz az új felhallgató, amely még jobb hangminőséget és intenzívebb környezeti zajszint-csökkentést biztosít.

Az új, téglalap alakú fejhallgatók ergonomikus kialakítása és prémium minőségű szintetikus bőrből készült fülpárnái kényelmesebbé teszik a használatot, ami különösen fontos a hosszú repülőutakon.

„Az Emirates Economy Class fejhallgatói a kereskedelmi légitársaságok kínálatának legjobbjai közé tartoznak, hiszen mindig is kiemelt figyelmet fordítottunk a hangminőségre a fedélzeti szórakoztatás tervezésekor.

A megújult dizájnnal magasabb szintre emeljük a hangminőséget, így utasaink teljesen átadhatják magukat a fedélzeten kínált számtalan szórakozási lehetőségnek” – mondta el Patrick Brannelly, az Emirates felhasználói élmény (fedélzeti szórakoztatás és összeköttetés) divízióért felelős alelnöke.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

Új fejhallgató a gyerekeknek is

Fotó: Emirates | © AIRportal.hu

Fotó: Emirates

A legkisebb utasokra is gondolt a légitársaság: a gyerekeknek is új fejhallgatót kínál, amellyel 75 gyerekműsort kínáló csatorna programjait élvezhetik az ice több mint 2000 csatornával működő rendszerében.

Az Emirates a kisebb fejpánttal készült gyerek-fejhallgatókat a 90-es évek végén vezette be a legkisebb utasok kényelme érdekében. Az újratervezett vidám, színes gyerek-fejhallgatók nagyobb hangszórói jelentősen növelik a kényelmét, és javítják a hangminőséget.

A világ legjobb fedélzeti szórakoztató rendszere

Az új fejhallgató bevezetése a legfrissebb újítás az innovatív, digitális szélesvásznú ice szórakoztató rendszerben, amely 2014-ben 10. alkalommal nyerte el a SKYTRAX World Airline Awards „A világ legjobb fedélzeti szórakoztató rendszerének” járó díjat. A First és Business Class utasok már most is minden járaton aktív zajszűrővel ellátott fejhallgatót kapnak.

Az utasok a járat indulása előtt az emirates.com-on böngészhetnek a fedélzeti szórakozási lehetőség között, és már az utazás előtt megtervezhetik az ice mozi- vagy zenemaratonjukat.

A folyamatosan új iparági sztenderdeket felállító légitársaság 2014-ben az első volt, amely hangalámondással kínálta fedélzeti filmjeit a látássérült utasoknak. Az Emirates 2007-ben a Walt Disney Studios Motion Pictures-zel együtt dolgozta ki a képfeliratozást, a hallássérülteknek kifejlesztett technikai újítást. A légitársaság a közelmúltban vezette be a fedélzeti Wi-Fi szolgáltást is, amely jelenleg 106 repülőgépén elérhető, beleértve a teljes A380-as flottát.

A digitális szélesvásznú ice rendszer az Emirates utasoknek több mint 2000 csatornányi szórakozást kínál, mintegy 500 nemzetközi filmmel, több száz órányi sorozattal, köztük népszerű sorozatok DVD-kiadásaival, illetve több ezer órányi, a klasszikus és a kortárs stílust is felölelő zenei programmal.

Az Emirates új Airbus A380-asa és Boeing 777-ese az ice rendszert nagyobb méretű kijelzővel, HD felbontásban teszi elérhetővé, a First Class-en 27 hüvelykes, a Business Class-en 20 hüvelykes, az Economy Class-en utazóknak pedig 12,1 hüvelykes változatban.

Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!