Nagyszabású fotópályázatot indított a Budapest Airport. Az idén 60 éves Ferihegyi repülőtér üzemeltetője a BUD 60 névre keresztelt rendezvénysorozat részeként a fotókon keresztül kérdezi meg az embereket: mit jelent számukra a repülés?

A legjobb felvételeket szakmai zsűri és közönségszavazás választja ki, a képek készítőit pedig értékes nyeremények várják. A zsűri által legjobbnak ítélt alkotásért 100 000 forint értékű profi fotós felszerelés jár a Tripont Kft. felajánlásából. A közönségszavazás nyertese 100.000 forint értékben egy hétig ingyenes autóhasználatot kap a Europcar autókölcsönző cégtől. A második helyezett 2×100 eurós repülőjegy-utalványt nyer, amely a Germanwings légitársaság európai hálózatán használható fel. A közönségszavazáson harmadik legjobb eredményt elért pályázó egy 25 000 forint értékű Szamos Marcipán ajándékcsomaggal lesz gazdagabb. Minden nyertes fotós értékes Frey Wille és Mastercard ajándékokat is hazavihet. A repülőtéren dolgozók felvételeit külön kategóriába sorolva értékeli a zsűri, melynek a fődíja egy 2×100 eurós repülőjegy-utalvány a Germanwings jóvoltából.

A legjobb pályázatokat a nyeremények mellett a 60 éves Ferihegyi repülőteret üzemeltető Budapest Airport nyilvános kiállítással is jutalmazza.

Bárki, aki imád utazni, érdekli a repülés és emellett szeret fényképezni is, egyszerűen, pár perc alatt nevezheti kedvenc fotóit a fotópályázat hivatalos honlapján, a http://www.bud.hu/fotopalyazat oldalon.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.
Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!