A Wizz Air, Magyarország diszkont légitársasága ismét arra szólítja fel a Ryanairt, hogy ugyanolyan átlátható árakat kínáljon a magyar utasoknak, mint amelyeket a fogyasztók a wizzair.com-on történő foglalások alkalmával választanak. A Wizz Air vezető pozícióját átlátható árazásának, kedvező ajánlatainak és egyértelmű, felhasználóbarát honlapjának köszönheti, amely megfelel mind Magyarország, mind az Európai Bizottság előírásainak.

Korábban a Ryanair hamis vádjait már megcáfolta a Nemzeti Közlekedési Hatóság Légügyi Hivatala, és a mai sajtótájékoztatón a Wizz Air a Ryanair flotta korára és a repülőjegyek áraira vonatkozó állításait is cáfolta, továbbá megerősítette, hogy a Wizz Air, és nem a Ryanair működteti a legzöldebb és legfiatalabb nagyméretű légi flottát Európában. A Wizz Air szintén megerősítette, hogy utasai repülnek a legalacsonyabb árakon, teljesen átlátható foglalási rendszerrel anélkül, hogy az utolsó pillanatban további díjakat számolnának fel.


A Wizz Air az egyetlen magyar diszkont légitársaság, amely továbbra is elkötelezett amellett, hogy újabb munkahelyeket teremtsen Magyarországon és elősegítse a turizmus növekedését, úgy hogy eközben magas színvonalú szolgáltatást és teljesen átlátható árazást nyújt.


*A repülőjegyek árai augusztus 6-án történő, 2012. szeptemberi és októberi időpontokra szóló foglalások esetén érvényesek

“A Wizz Air utasai tudják, hogy minden, meghirdetett alacsony árú Wizz Air repülőjegy valóban elérhető, és a wizzair.com-on minden meglepetés és rejtett költség nélkül foglalható. A Wizz Air meghirdetett árai és a honlapon a keresés során megjelenő árak minden esetben a legmagasabb foglalási költségeket tartalmazzák. Az egyetlen meglepetés, ami az utasokat érheti, hogy végül kevesebbet fizetnek, ha tudnak Wizz Air Hitelkártyával vagy banki átutalással fizetni.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

Ezzel szemben, ha még meg is találja valaki a Ryanair meghirdetett legalacsonyabb árát, szinte biztosan jelentős foglalási díjat kell fizetnie a repülőjegy árán felül. Ma arra szólítjuk fel a Ryanairt, hogy hagyjon fel hamis vádjaival és ismerje el, hogy a Wizz Air működteti a legzöldebb flottát, és szintén ő ajánlja a legátláthatóbb alacsony árakat Magyarországon. A verseny jó, de még ennél is fontosabb a fogyasztók számára új desztinációkat és átlátható, őszinte árakat kínálni.

A Ryanair mindkettőben kudarcot vallott, és egyszerűen lemásolja a Wizz Air már sikeres alacsony árakat kínáló, budapesti járathálózatát, ami által semmilyen új értékkel nem járul hozzá a magyar légi közlekedéshez. A Ryanair múlt héten bevallotta részvényeseinek, hogy budapesti és varsói bázisán veszteséggel üzemel. Vajon csak véletlen egybeesés, hogy a fogyasztóknak ezeken a bázisokon arra is van lehetőségük, hogy a Wizz Airnél foglaljanak alacsony áron repülőjegyeket?

A magyar fogyasztók emlékeznek arra, hogy mi történt legutóbb, amikor a Ryanair azt állította, hogy veszteséget termel Budapesten: egyszerűen, egyik napról a másikra felfüggesztette működését, és más, olyan repülőterekre telepítette át játékszereit, ahol jelentős ártámogatásra lelt. A Wizz Air ahogy korábban, úgy most is még inkább elkötelezett Budapest és Magyarország mellett, és nyereségét a hazai piacon továbbra is a turizmus fejlesztésébe fekteti be a nagyon alacsony árak biztosítása révén” – mondta Daniel de Carvalho, a Wizz Air vállalati kommunikációs menedzsere.

Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!