Nem akar csoportos szelfire beállni a VietjetAir diszkont légitársaság légiutas-kísérője, ezért három férfi megtámadta és tettleg bántalmazta a nőt a repülőtéren.

Az Airlive információi szerint a három vietnami férfi a fővárostól, Hanoitól 4 órára lévő Than Noa régió Tho Xuan repülőterére érkezett múlt péntek délután. A barátjukat kísérték ki, aki a Vietnam Airlines járatával Ho Si Minh-város repült.

Miután elköszöntek tőle az utasfelvételi zónában, a három férfi megkérte a VietJetAir éppen arra járó légiutas-kísérőjét, hogy készítsen róluk egy csoportos szelfit. A kérésnek eleget tett, majd a csoport arra kérte, hogy ő is álljon be közéjük egy fotó erejéig. Ezt azonban a nő már arra hivatkozva, hogy szolgálatban van, visszautasította.

Ezen a három férfi annyira feldühödött, hogy nekitámadtak a nőnek, a biztonsági kamera felvételei szerint felpofozták, majd a földre lökték. Egy repülőtéri munkás látta az esetet és a nő segítségére sietett, de a három férfi egyike rá is rátámadt, végül több embernek kellett a szemmel láthatólag részeg, agresszív utast lefognia. A csoport többi tagja a biztonságiakra is rátámadt.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

Miután elfogták a három férfit, a közeli rendőrösre vitték őket. Arról nem tudni, hogy a rendőrség mit kezdett velük, a vietnámi Polgári Repülési Hatóság azóta egy évre eltiltotta őket a repüléstől és arra kérték a rendőrséget, hogy indítsanak eljárást ellenük.