Nemes Ervin lett a Malév Ground Handling Zrt. és az Aeroplex Kft. vezetője. Az Erdődi Zoltán helyébe lépő szakember ma jelent meg először új pozíciójában a nyilvánosság előtt, a budapesti repülőtéren a BUDPORT által szervezett rendezvényen.

Az elmúlt hetekben a repülőtéren forgó nem hivatalos információk, melyek a két, magyar állami tulajdonban lévő vállalat, a Malév Ground Handling Zrt. és az Aeroplex Kft. új vezetőjének személyéről szóltak, a mai napon nyilvánosan megerősítést nyertek.

A reptéren a BUDPORT által szervezett sajtó-nyilvános rendezvényen Dr. Seszták Miklós, nemzeti fejlesztési miniszter jelenlétében, Nemes Ervint, mint az MGH és az Aeroplex új vezetőjét mutatták be.

Nemes Ervin, aki eddig a Malév Ground Handling Zrt. kereskedelmi és marketing igazgatója volt, korábban a magyar nemzeti légitársaságnál is magas beosztásban dolgozott. A szakember kereskedelmi vezérigazgató-helyettesként vett részt a MALÉV vezetésében, amelyet megelőzően pedig a KLM Royal Dutch Airlines magyarországi képviselet-vezetője is volt.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.
Nemes Ervin a keddi sajtóeseményen. (Fotó: AIRportal.hu) | © AIRportal.hu

Nemes Ervin a keddi sajtóeseményen. (Fotó: AIRportal.hu)

Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!