A BUDPORT erőteljes lépést tett a nemzetközi piacnyitás terén, ugyanis hosszú távú megállapodást kötött az UIA Ukrán Nemzeti Légitársasággal.

„A pénteken aláírt szerződés egy komoly erőteljes üzleti kapcsolat kezdete egy számunkra fontos és meghatározó piaci résztvevővel, amire nagyon büszkék vagyunk” – mondta el lapunknak Galgóczy Ferenc a BUDPORT ügyvezető igazgatója.

A szerződés aláírására Kijevben került sor, a légitársaság képviseletében Anton Mattis kereskedelmi igazgatóhelyettes, a BUDPORT képviseletében Galgóczy Ferenc részvételével.

A most megkötött megállapodás a UIA-val a légitársaság teljes hálózatában történő vízumügyintézésre irányul, egészen pontosan a Dubai-ba történő beutazásokhoz a jövőben a BUDPORT fogja a vízumokat biztosítani.

Az UIA naponta két járatot üzemeltet KBP repülőtérről, ami 80% load factor mellett heti 2000 utast jelent. Ez az utaslétszám komoly piaci részesedést jelent a BUDPORT EASY ENTRY üzletágnak, amely másfél hónapja kezdte meg a működését a Wizz Air hálózatában.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

A BUDPORT célja, hogy a jövőben az európai légitársaságok számára globális megoldást nyújtson a vízumpiacon, ennek érdekében már további légitársaságokkal is előrehaladott tárgyalások folynak. A vízumköteles országokba történő belépéshez szükséges dokumentumok beszerzése mellett, hamarosan új szolgáltatások is elérhetőek lesznek ezekhez a desztinációkhoz kapcsolódóan.

Online vízumigénylés néhány kattintással

A BUDPORT online vízumigénylő rendszerében jelenleg három Wizz Air desztináció esetében igényelhetnek vízumot az interneten a légitársaság utasai.

Az Egyesült Arab Emirátusokba, Oroszországba és Azerbajdzsánba utazók elsőként az úti célt kell kiválasztani, majd az utasok egy felhasználóbarát, varázsló-szerű folyamaton keresztül, lépésről-lépésre igényelhetik meg vízumukat.

Először a vízum-igényléssel kapcsolatos fontos információkat és feltételeket lehet elolvasni, majd ezek elfogadását követően, a 2. lépésben lehet kitölteni a személyes adatokat.

A 3. lépés az utazási adatok kitöltése, majd a fogadó ország által igényelt általános adatok megadása (pl. büntetlen előélet, stb.), ez után a szükséges dokumentumok feltöltése, utolsó lépésben pedig a vízum és a szolgáltatás díjának online kifizetése.

Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!