Közvetlen New York-i járatot indít a kijevi Boriszpili nemzetközi repülőtérről az Ukraine International Airlines. Az útvonalat eleinte hetente kétszer, majd június közepétől már mindennaposan teljesíti a légitársaság.

Vadonatúj tengerentúli célállomást tartogat nyári menetrendjében az Ukraine International Airlines, az ukrán légitársaság Boeing 767-300ER típusával ugyanis április 25-től megkezdi közvetlen New York-i járatának üzemeltetését.

A Kennedy repülőtérre közlekedő járat eleinte a hét két napján, keddenként és péntekenként szerepel a menetrendben, június 23-tól azonban már napi rendszerességűre vált.

Az Ukraine International tájékoztatása szerint a menetrend a következőképp alakul: a Boeing 767-es, amely fedélzetén Business, Premium Economy és Economy osztályokat kínál délelőtt 11:00-kor száll fel Kijevből és délután 14:20-kor landol New Yorkban. Visszafelé másnap 00:30-kor indul és 17:20-ra érkezik az ukrán fővárosba.

Az 1992-ben alapított ukrán légitársaság, jelenlegi zászlóvivő flottájának legnagyobb és egyetlen szélestörzsű típusa a Boeing 767-300ER, amelyből négy darab áll rendelkezésre, de ebből egyelőre három még tárolás alatt áll, aktív szolgálatot csak az UR-GEA lajstromú teljesít.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.
Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!