A Wizz Air bejelentette, hogy minden járatán megnöveli a lefoglalható helyek számát. Az elsőbbségi beszállást és helybiztosítást nyújtó Reserved Seat szolgáltatás számára mostantól 33 százalékkal több, összesen 16 ülőhelyet tartanak fent a repülőgépek első három üléssorában.

A Reserved Seat szolgáltatás egy útra már 2320 forintért elérhető, ez az egyik legkedveltebb kényelmi opció azon utasok körében, akik a leghatékonyabban akarják kihasználni az idejüket. Az utasok a helybiztosítás választásával elsőkként szállhatnak be a gépbe és elsőkként hagyhatják el a fedélzetet leszállás után.

„A Reserved Seat szolgáltatás az egyik legkedveltebb termékünk, azok választják, akik el akarják kerülni a várakozást a be- és kiszállás során” – mondta Daniel de Carvalho, a Wizz Air szóvivője. – „Ezentúl a harmadik sort is fenntartjuk repülőgépeinken a szolgáltatás számára, hogy még több utasunk élvezhesse a helybiztosítás kényelmét. Havonta átlagosan 7 ezer járattal számolva ez azt jelenti, hogy pillanatnyilag 112 ezer ülőhelyet lehet lefoglalni a Reserved Seat szolgáltatással” – tette hozzá Daniel de Carvalho.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.
Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!