November 22-én a KLM három bemutatkozó járatot indít Amszterdamból az új Boing 787-es repülőgépeken. A különleges utazás alatt a vendégek felfedezhetik az új gép technológiai innovációit és új enteriőrjét.

Forrás: Boeing | © AIRportal.hu

Forrás: Boeing

A Dreamliner bemutatkozó járatain az utasok repülés új élményével ismerkedhetnek meg.

A járatokon a repülőgépé a főszerep. A vendégek először találkozhatnak a gép jellegzetességeivel, a technológiai fejlesztésekkel, valamint a gasztronómiai újdonságokkal, amit személyesen Jacob Jan Boerma holland sztárszakács készít a vendégeknek.

A gasztronómiai kínálat nem csak a bemutatkozó járatokon lesz egyedi, hiszen a World Business Class utasai egy éven át a vezető holland séf, Boerma ételkülönlegességeit kóstolhatják az Amszterdamból induló járatokon.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

A KLM első új repülőgépe Seattle-ből érkezik November 14-én reggel az amszterdami Schiphol repülőtérre. Ékezéskor a KLM egy utolsó ellenőrzést végez repülőgépen, mielőtt az felszállna első bemutatkozó járatára. Ez az első Dreamliner a 21 repülőgép közül, ami az idei év folyamán érkezik. Minden egyes repülőgépet Hollandia legismertebb exportcikkéről, egy-egy virágról neveznek majd el.

Így szűzrepült a KLM 787-ese

Forrás: KLM

A Dreamliner új szintekre emeli a fedélzeti szolgáltatásokat is

Amint arról korábban beszámoltunk, Boeing 787-9 fedélzeti dizájnja, elrendezése és karaktere mind a KLM-re van szabva. A kabinok belsejének megtervezésekor a cél a kényelem és a privát tér megteremtése volt a KLM márka értékeinek előtérbe helyezése mellett. A repülőgépeken fedélzeti wifi is van, ami a KLM wifi szolgáltatás beindításának első lépése. Mostantól lesz rá mód, hogy az utasok az erre használható eszközeikkel utazás közben is böngészhessenek. Ezen kívül a nagyobb ablakok, a magasabb kabinnyomás és a speciális LED világítás gondoskodik róla, hogy kellemesen teljen a repülés. Ezek mind azt a célt szolgálják, hogy az utasok kipihenten érkezzenek meg célállomásukhoz.

Forrás: KLM | © AIRportal.hu

Forrás: KLM

A World Business Class ülései teljesen vízszintesbe helyezhetők. Az ülések elhelyezkedése és dizájn kivitelezése is a lehető legtöbb privát teret biztosítja az utasoknak. Emellett különleges újdonság még, hogy minden World Business Class ülés közvetlen hozzáféréssel rendelkezik a folyosóhoz. Melegebb színek – minden ülés más árnyalatú – és egy nagy tároló rész biztosítják, hogy gond nélkül teljen az utazás. A nagyméretű párnák és a kiváló minőségű takarók az utasok kényelméről gondoskodnak. Minden üléshez tartozik 16” méretű kijelző is. A kettős képernyő funkcióval egymással is játszhatnak, vagy a kézibeszélőn keresztül társaloghatnak, akár filmnézés közben is a repülőgépen utazók.

Az Economy Class ülések az eddigiekhez képest extra kényelmet biztosítanak. Az ülések 40 százalékkal hátrébb dönthetőek, és minden utasnak rendelkezésére áll egy konnektor is, ahol mobileszközeiket tölthetik repülés közben. A fedélzeti szórakoztató rendszer is fejlettebb lett: 11” méretű képernyők, HD minőségű érintőképernyők, interaktív 3D térképek, és a Seat Chat funkción keresztül pedig a távolabb ülő utasokkal való csevegés lehetősége is bekerült a repertoárba. A fedélzeti szórakoztató rendszer 150 filmhez, 200 tévéműsorhoz 12 nyelven, köztük számos helyi filmhez biztosít hozzáférést.

Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!