Nyerd meg a képen látható 1:200 méretarányú Condor Boeing 767-300ER repülőgépmodellt a légitársaság új festésében!

Köszönjük, hogy ilyen sokan neveztetek játékunkba és adtatok helyes választ a német Condor légitársasággal kapcsolatos kérdésünkre!

A képen látható Condor Boeing 767 modellt Galsi Adrienn nyerte.

Gratulálunk neki, a nyeremény átvételével kapcsolatban emailben fogjuk őt keresni.

Köszönjük, hogy játszottatok, hamarosan egy újabb különleges repülőgépmodellt nyerhettek itt az AIRportal-on!

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.
A nyeremény a képen szereplő modellel megegyező modell eredeti, bontatlan csomagolásban! (Fotó: AIRportal.hu) | © AIRportal.hu

A nyeremény a képen szereplő modellel megegyező modell eredeti, bontatlan csomagolásban! (Fotó: AIRportal.hu)

A játék időtartama: 2016. augusztus 14. 11:15-től 2016. augusztus 22. 23:59-ig.

Sorsolás és eredményhirdetés: 2016. augusztus 23-én, kedden.

A versenybe történő nevezéshez csak két dolgot kell tenned:

1. Ha még nem likeoltad az AIRportal Facebook oldalát, nyomd meg a Tetszik gombot itt:
ha már korábban likeoltad az oldalt – halványkék a Tetszik gomb és egy pipa van a “Tetszik” előtt – nincs teendőd, ugorj direktben a 2-es pontra!

2. Töltsd ki az alábbi űrlapot és válaszolj helyesen a légitársasággal kapcsolatban feltett két kérdésünkre. Kérjük figyelj arra, hogy az adataidat pontosan add meg!

Fotó: AIRportal.hu | © AIRportal.hu

Fotó: AIRportal.hu


A játék szabályzata: A játékba történő regisztrációval a regisztráló elfogadja a játék szabályzatát. A játékban azok vehetnek részt akik pontosan és valós adatokkal kitöltik a nevezési űrlapot és a légitársasággal kapcsolatos kérdésre helyes választ adnak. A sorsolást online elérhető véletlen szám generátorral végezzük. A nyertest emailben értesítjük az űrlapon megadott emailcímén, az eredményt kihirdetjük az AIRportal Facebook oldalán. A nyereményt csak személyesen lehet átvenni a ferihegyi repülőtéren, egy a nyertessel előre, emailben vagy telefonon egyeztetett időpontban. Ha a nyeremény átvételével kapcsolatban a nyertes 10 napon belül nem jelentkezik, akkor új nyertest hirdetünk. A nyertes hozzájárul, hogy a nevét és a modell átvételekor készült fotóját az AIRportal Facebook oldalán megosszuk. A nyeremény pénzre, vagy más termékre, szolgáltatásra nem váltható. A nyeremény kisorsolásán és a nyertes értesítésén túl az AIRportal Média Kft. más adatkezelést nem végez a játékban megadott adatokkal, azokat a nyeremény átadását követően egy héttel törli. A válaszokat a Google Docs szolgáltatás segítségével rögzítjük. A játékban nem vehetnek részt az AIRportal szerkesztőségének tagjai vagy azok közvetlen hozzátartozói. A megnyerhető makett kis értékű, logózott reklámtárgy, ezért a nyeremény nem adóköteles. A nyeremény a német Condor légitársaság jóvoltából kerül átadásra. Az AIRportal.hu adatkezelési irányelvei itt érhetők el.

Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!