A képen szereplő, Aegean A321-es repülőgép 1:200 méretarányú, gyűjtői snap-fit modelljét nyerheted meg játékunkban.

Játékunk véget ért, a makettet Veres Csaba nyerte. Gratulálunk!
A helyes válasz az egyik kérdésre a 2., a másikra a 3. volt, azaz az Aegean járatain napszaknak megfelelő meleg ellátás, kávé, tea, üdítő minden utasnak a repülőjegy típusától függetlenül az utasoknak és a légitársaság mind belföldi, mind nemzetközi útvonalakon repül, 34 Görögország belföldi, 100 nemzetközi desztinációt kínál.

A nyeremény a képen szereplő modell eredeti dobozában! | © AIRportal.hu

A nyeremény a képen szereplő modell eredeti dobozában!

A játék időtartama: 2015. október 1. 21:00-tól 2015. október 12. 23:59-ig.

Sorsolás és eredményhirdetés: 2015. október 13-án, kedden.

A versenybe történő nevezéshez csak két dolgot kell tenned:

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

1. Ha még nem likeoltad az AIRportal Facebook oldalát, nyomd meg a Tetszik gombot itt:
ha már korábban likeoltad az oldalt – halványkék a Tetszik gomb és egy pipa van a “Tetszik” előtt – nincs teendőd, ugorj direktben a 2-es pontra!

2. Töltsd ki az alábbi űrlapot és válaszolj helyesen a légitársasággal kapcsolatban feltett két kérdésünkre. Kérjük figyelj arra, hogy az adataidat pontosan add meg!

A játék szabályzata: A játékban azok vehetnek részt akik pontosan és valós adatokkal kitöltik a nevezési űrlapot és a légitársasággal kapcsolatos kérdésre helyes választ adnak. A sorsolást véletlen szám generátorral végezzük. A nyertest emailben értesítjük az űrlapon megadott emailcímén, az eredményt kihirdetjük az AIRportal Facebook oldalán. A nyereményt csak személyesen lehet átvenni Budapesten, a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér környékén egy előre emailben vagy telefonon egyeztetett időpontban. Ha a nyeremény átvételével kapcsolatban a nyertes 10 napon belül nem jelentkezik, akkor a új nyertest hirdetünk. A nyertes hozzájárul, hogy a nevét és a makett átvételekor készült fotóját az AIRportal Facebook oldalán megosszuk. A nyeremény pénzre nem váltható. A játékban nem vehetnek részt az AIRportal szerkesztőségének tagjai vagy azok közvetlen hozzátartozói. A megnyerhető makett kis értékű, logózott reklámtárgy, ezért a nyeremény nem adóköteles. A nyeremény az Aegean Airlines jóvoltából kerül átadásra.

Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!