Aer Lingus játékunk nyertese a légitársaság 75 éves évfordulójára készült, retró festésű A320-as repülőgépének 1:200 méretarányú snap-fit modelljét nyerheti meg.

Frissítés: A játék nevezési határideje lejárt, a helyes válasz a C válasz volt, azaz az Aer Lingus a következő tengerentúli célállomásokra repül Dublinból: Boston, New York, Chicago, Orlando, Washington, Toronto, San Francisco.

A makettet Faragó Richárd nyerte, GRATULÁLUNK!

A hét végén indul a következő játék, amelynek keretében ugyancsak egy gyönyörű modellt nyerhettek! Figyeljétek a facebook oldalunkat!

A nyeremény egy darab, ugyanilyen, de bontatlan csomagolású modell! | © AIRportal.hu

A nyeremény egy darab, ugyanilyen, de bontatlan csomagolású modell!

A játék időtartama: 2015. augusztus 3. 17:30-tól 2015. augusztus 10. 23:59-ig.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

Sorsolás és eredményhirdetés: 2015. augusztus 11-én, kedden.

A versenybe történő nevezéshez csak két dolgot kell tenned:

1. Ha még nem likeoltad az AIRportal Facebook oldalát, nyomd meg a Tetszik gombot itt:
ha már korábban likeoltad az oldalt – halványkék a Tetszik gomb és egy pipa van a “Tetszik” előtt – nincs teendőd, ugorj direktben a 2-es pontra!

2. Töltsd ki az alábbi űrlapot és válaszolj helyesen a légitársasággal kapcsolatban feltett kérdésünkre. Kérjük figyelj arra, hogy az adataidat pontosan add meg!

A nyeremény egy darab, ugyanilyen, de bontatlan csomagolású modell! | © AIRportal.hu

A nyeremény egy darab, ugyanilyen, de bontatlan csomagolású modell!


A játék szabályzata: A játékban azok vehetnek részt akik pontosan és valós adatokkal kitöltik a nevezési űrlapot és a légitársasággal kapcsolatos kérdésre helyes választ adnak. A nyertest emailben értesítjük az űrlapon megadott emailcímén, az eredményt kihirdetjük az AIRportal Facebook oldalán. A nyereményt csak személyesen lehet átvenni Budapesten, a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér környékén egy előre emailben vagy telefonon egyeztetett időpontban. Ha a nyeremény átvételével kapcsolatban a nyertes 10 napon belül nem jelentkezik, akkor a új nyertest hirdetünk. A nyertes hozzájárul, hogy a nevét és a makett átvételekor készült fotóját az AIRportal Facebook oldalán megosszuk. A nyeremény pénzre nem váltható. A játékban nem vehetnek részt az AIRportal szerkesztőségének tagjai vagy azok közvetlen hozzátartozói. A megnyerhető makett kis értékű, logózott reklámtárgy, ezért a nyeremény nem adóköteles. A nyeremény az Aer Lingus Dublin jóvoltából kerül átadásra.

Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!