Mindössze egyetlen kérdésre kell helyes választ adnod, hogy megnyerhesd a képen látható exkluzív kivitelezésű 1:200 méretarányú (törzshossz: 36,5 cm, szárnyfesztáv: 39,9 cm), Qatar Airways Airbus A380 modellt Qatar Airways és az AIRportal.hu közös nyereményjátékán.

Játékunk lezárult!

Köszönjük, hogy ilyen sokan neveztetek játékunkba és adtatok helyes választ a Qatar Airways-szel kapcsolatos kérdésünkre!

A képen látható Qatar Airways A380-as modellt Lehner László nyerte.

Gratulálunk neki, a nyeremény átvételével kapcsolatban emailben fogjuk őt keresni.

A helyes válasz a 2-es volt, azaz a Qatar Airways Heti 10 járatot üzemeltet Budapestre, a hét minden napján és dupla járat van hétfő, csütörtök, vasárnap.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

Köszönjük, hogy játszottatok, hamarosan egy újabb különleges repülőgépmodellt nyerhettek itt az AIRportal-on!

A nyeremény a képen szereplő modellel megegyező modell eredeti, bontatlan csomagolásban! (Forrás: Qatar Airways) | © AIRportal.hu

A nyeremény a képen szereplő modellel megegyező modell eredeti, bontatlan csomagolásban! (Forrás: Qatar Airways)

A játék időtartama: 2016. július 11. 18:28-tól 2016. július 18. 23:59-ig.

Sorsolás és eredményhirdetés: 2016. július 19-én, kedden.

A versenybe történő nevezéshez csak két dolgot kell tenned:

1. Ha még nem likeoltad az AIRportal Facebook oldalát, nyomd meg a Tetszik gombot itt:
ha már korábban likeoltad az oldalt – halványkék a Tetszik gomb és egy pipa van a “Tetszik” előtt – nincs teendőd, ugorj direktben a 2-es pontra!

2. Töltsd ki az alábbi űrlapot és válaszolj helyesen a légitársasággal kapcsolatban feltett két kérdésünkre. Kérjük figyelj arra, hogy az adataidat pontosan add meg!

A játék szabályzata: A játékba történő regisztrációval a regisztráló elfogadja a játék szabályzatát. A játékban azok vehetnek részt akik pontosan és valós adatokkal kitöltik a nevezési űrlapot és a légitársasággal kapcsolatos kérdésre helyes választ adnak. A sorsolást online elérhető véletlen szám generátorral végezzük. A nyertest emailben értesítjük az űrlapon megadott emailcímén, az eredményt kihirdetjük az AIRportal Facebook oldalán. A nyereményt csak személyesen lehet átvenni Budapesten, a Qatar Airways Budapest Szabadság tér 7. alatti irodájában egy a nyertessel előre, emailben vagy telefonon egyeztetett időpontban. Ha a nyeremény átvételével kapcsolatban a nyertes 10 napon belül nem jelentkezik, akkor új nyertest hirdetünk. A nyertes hozzájárul, hogy a nevét és a modell átvételekor készült fotóját az AIRportal Facebook oldalán megosszuk. A nyeremény pénzre, vagy más termékre, szolgáltatásra nem váltható. A jelentkezési form kitöltésekor a Qatar Airways hírlevelére feliratkozást választó (nem kötelező) regisztrálók hozzájárulnak ahhoz, hogy nevüket és emailcímüket az AIRportal.hu átadja a Qatar Airways részére. A nyeremény kisorsolásán és a nyertes értesítésén túl az AIRportal Média Kft. más adatkezelést nem végez a játékban megadott adatokkal, azokat a nyeremény átadását követően egy héttel törli. A válaszokat a Google Docs szolgáltatás segítségével rögzítjük. A játékban nem vehetnek részt az AIRportal szerkesztőségének tagjai vagy azok közvetlen hozzátartozói, illetve a Qatar Airways munkatársai és közvetlen hozzátartozói. A megnyerhető makett kis értékű, logózott reklámtárgy, ezért a nyeremény nem adóköteles. A nyeremény a Qatar Airways jóvoltából kerül átadásra. Az AIRportal.hu adatkezelési irányelvei itt érhetők el.

Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!