A Wizz Air, Magyarország diszkont légitársasága nyolcadik születésnapját és nyolcévnyi töretlen fejlődését ünnepli példátlan akciójával: nyolc millió Wizz Air jegy most a szokásos online jegyár 80%-áért vásárolható meg.

A 2004-ben alapított Wizz Air volt az első diszkont légitársaság, amely kedvező árú repülőutakat kínált Közép- és Kelet-Európában, és elkötelezte magát az utasszám jelentős bővítése és a turizmus fellendítése mellett piacain, azaz Bulgáriában, Csehországban, Magyarországon, Litvániában, Lengyelországban, Romániában, Szerbiában és Ukrajnában. Jelenleg a Wizz Air 37 vadonatúj Airbus A320 típusú repülőgépet üzemeltet, amelyek több mint tizenkét millió utast szállítottak az elmúlt tizenkét hónapban. A társaságkedvező áron nyújt kiváló szolgáltatást ügyfelei számára 76 desztináció között, több mint 220 útvonalon Európa szerte.

A Wizz Air nyolc millió jegyet a szokásos online listaár 80%-áért kínál ma éjféltől szerda (május 16.) éjfélig tett foglalásokra, hogy méltó módon ünnepelje meg nyolcadik születésnapját, alacsony árait és hatékony működését.

“Nagy örömmel tölt el, hogy a Wizz Air nyolcadik születésnapját ünnepelhetjük. A Wizz Air célja az volt megalapításakor, hogy kedvező áron tegye lehetővé az utazást Közép-és Kelet-Európában és más országokban. Több mint 1 500 tagú repülési szakértőkből álló csapatunk azon dolgozik, hogy ígéretünkhöz híven valóban kedvező árú utakat és remek szolgáltatást biztosítsunk, illetve lehetővé tegyük a turizmus növekedését. Jelenleg mi működtetjük a legfiatalabb és legtisztább repülőgép-flottát Európában és a kilencedik évünkben újra két számjegyű növekedésnek örülhetünk, amely egyértelműen felülmúlja az európai légitársaságok 2012-es átlagát.

A tavaly március 31-én lezárult üzleti évben utasforgalmunk 15%-kal nőtt és rekord nettó profitot értünk el. Ezeket az eredményeket egyértelműen kitartó és hatékony üzleti tevékenységünknek, biztos pénzügyi teljesítményünknek, kiemelkedően elhivatott munkatársaink és annak a több millió utasnak köszönhetjük, akik a valóban kedvező árakat és a remek szolgáltatást választották. Mindezt azzal ünnepeljük, hogy nyolc millió jegyet kínálunk a szokásos online ár 80%-áért minden holnap, május 16-án történő foglalás esetén. Minden utast arra bíztatunk, hogy csapjon le a kedvezményes jegyek egyikére a wizzair.com-on,” mondta Váradi József, a Wizz Air vezérigazgatója.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!