Az orosz Transaero légitársaság az olasz Aviointeriors nevű vállalat üléseit választotta a Boeing 747-8 Intercontinentál típusú gépeire. A taljánok a MonaLisa fantázianévvel ellátott modellt az első osztályra, míg a Columbus típusú üléseket a turista osztály igényeire szabva fejlesztették ki.

A Transaero négy 747-8I Jumbót vár leszállítani a Boeingtől. Ezen gépek mindegyike az Aviointeriors üléseit kapja, amelyeket 2015-ben kezdenek kiszállítani.

Az olasz vállalat MonaLisa modellje kifejezetten az első osztályra kifejlesztett modern, kényelmes és kecses ülései, a 2014-es hamburgi Aircraft Interiors Expón mutatkozott be, ahol elnyerte a Transaero illetékeseinek tetszését. A könnyű, kényelmes és moduláris Columbus egy évvel korábban ugyanezen a szakmai kiállításon mutatkozott be és igen népszerűvé vált a fuvarozók körében.

Az Aviointeriors ülései, bal oldalon a MonaLisa, jobb oldalon a három ülésből álló Columbus a turista osztály igényeire szabva. (Fotó: Aviointeriors Spa) | © AIRportal.hu

Az Aviointeriors ülései, bal oldalon a MonaLisa, jobb oldalon a három ülésből álló Columbus a turista osztály igényeire szabva. (Fotó: Aviointeriors Spa)

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.
Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!