A Lufthansa szeretné valamennyi célállomására minél gazdagabbá és tartalmasabbá tenni az utasok kirándulásait, ezért egy digitális útikalauzt indított, amely már 100-nál is több célállomást foglal magában. Az utasok így a repülés megkezdése előtt tájékozódhatnak Aberdeentől Zürichig, New York-tól Shanghajig az általuk kiválasztott és meglátogatott városról – adta tájékoztatásul a német légitársaság az AIRportal.hu számára.

Képernyőfotó a Lufthansa online útikalauzáról, amely itt éppen a holland fővárost mutatja. (Forrás: Lufthansa) | © AIRportal.hu

Képernyőfotó a Lufthansa online útikalauzáról, amely itt éppen a holland fővárost mutatja. (Forrás: Lufthansa)

A légitársaság még az év vége előtt bővíti a kínálatot és mind a 200 jelenlegi Lufthansa célállomásra elérhető lesz ez az ingyenes szolgáltatás, amely otthoni számítógépen, illetve utazás közben táblagépen és okostelefonon is elérhető. A német és angol nyelven is olvasható útikalauzban szereplő valamennyi ajánlást, tippet és cikket a Lufthansa szerkesztői saját maguk írják, illetve ők kutatják fel a helyi nevezetességeket is.

A Lufthansa Travel Guide egy klasszikus útikönyv információit jeleníti meg napra készen, interaktív online formátumban. Akinek csak kevés ideje van felfedezni a várost, annak a leghasznosabb az általános bemutató, amely röviden összefoglalja a településről szóló legfontosabb információkat, illetve egy interaktív térkép segítségével ismerteti a helység 10 legfontosabb látnivalóját. Az online felületnek köszönhetően a klasszikus nyomtatott útikalauzoktól eltérően az eseménynaptár, az éttermek toplistája, a látnivalók elérhetősége mindig az aktuális információkon alapul. Mindezeken felül riportok, városnéző túrák és videóklipek is elérhetők a Lufthansa útikalauzában, amely még a légitársaság személyzetének kedvenc helyeit is bemutatja a ‘Crew Tip’ rovatban.

A Lufthansa utasainak gondtalan utazását hasznos reptéri, és ország-specifikus információk teszik teljessé. A felhasználók a Facebook segítségével megkereshetik azokat az ismerőseiket, akik már jártak a városban és velük is megoszthatják a Travel Guide-ot. Az alkalmazás másik fontos eleme a http://www.LH.com/door-to-door link alatt található háztól házig szóló útitervező, amely a csatlakozási járatok mellett 600 másik utazási lehetőségből válogatva autóval, vonattal és helyi tömegközlekedéssel tervezve háztól házig megmutatja a lehetséges útvonalakat.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.
Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!