Orlando Bloom munkájából adódóan és magánemberként is sokat repül a kontinensek között, utazásaihoz pedig mindig a British Airways légitársaságot választja. Mindezt azon az exkluzív rendezvényén mondta el a népszerű brit színész, amelyen a British Airways flotta új tagját mutatták be, Sydneyben. Az egyedülálló eseményen a sztár azt is elárulta, mik azok a trükkök és praktikák, amiket rutinos repülőként rendszeresen alkalmaz és a magyar utasoknak is ajánl tengerentúli desztinációkhoz.

“A repülőn soha nem iszom alkoholt, inkább sok vizet fogyasztok és megpróbálom az alvásidőmet az aktuális időzónának megfelelően alakítani. Ha megérkezem, amint lehet, meglátogatom az edzőtermet, ez sokat segít abban, hogy leküzdjem az időeltolódásból adódó fáradtságot.”

Orlando Bloom utazáskor az egyszerűséget részesíti előnyben, legszívesebben farmerben és pólóban utazik, csomagját pedig praktikus, fekete utazótáskában vagy kis bőröndben viszi magával. Útlevele, hitelkártyája és okostelefonja pedig sosem hiányozhatnak csomagjából.

Így utazott haza a cannes-i filmfesztiválról is, ahol éppen a „Zulu” című filmjét mutatták be. Londonból pedig egyenesen Sydneybe repült, hogy csatlakozzon a VIP vendégekhez és az ausztrál hírességekhez a British Airways légitársaság exkluzív rendezvényén. Az eseményen azt ünnepelték meg, hogy a flotta egy új taggal, a Boeing 777-300ER-es géppel bővült, amely mostantól a London – Sydney útvonalon közlekedik és számos technológiai újítást, komfortosabb szolgáltatást kínál.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

British Airways egyik Boeing 777-300ER gépe. (Fotó: British Airways)


Az új gép már kényelmesen elérhető a Magyarországról utazók számára is, hiszen a budapesti Liszt Ferenc Repülőtérről naponta három British Airways járat közlekedik Londonba.

Ha pedig arra járnak, Orlando, hazája látványosságai közül következőket ajánlja az oda látogatók magyar utasoknak:
„Semmiképpen se hagyják ki az olyan eredeti kulturális eseményeket, mint a június végi Taste of London fesztivál, vagy egy izgalmas wimbledoni teniszmérkőzés, egy csodás színdarab a világhírű West Enden, vagy éppen egy felejthetetlen kiállítás a Természettudományi Múzeumban.”

Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!