Diadalív vízsugaras köszöntéssel fogadták Orlandóban az Osloból érkező Norwegian Air Shuttle első Boeing 787-8 Dreamliner típusú gépét május 29-én, ahová mostantól rendszeresen repül a norvég vállalat kompozit gépe.

Az orlandói debütálás egy újabb észak-amerikai desztináció, ahová Osloból közvetlen járatot nyitott a norvég légitársaság. A Norwegian intenzív terjeszkedése a megnövekedett minőségi utazásra való igény kielégítése okán egy érthető folyamat része, ráadásul a norvég légitársaság olyan városokba nyit járatot Osloból, Stockholmból vagy éppen Koppenhágából, amelyekre átszállás nélkül nem lehet eljutni más légitársasággal.

Az Egyesült Államok keleti és nyugati partjára is induló járataival valóban komoly piaci rést töltött be a társaság, Los Angeles, San Francisco, New York és Fort Lauderdale mellet a mostani Orlando a második Florida államban található nagyváros, ahová a el lehet jutni a Norwegian járataival.

Járatnyitó fogadtatás, sűrűn van most ilyenben része a Norwegian Dreamlinereinek.(Fotó: Orlando International Airport) | © AIRportal.hu

Járatnyitó fogadtatás, sűrűn van most ilyenben része a Norwegian Dreamlinereinek.
(Fotó: Orlando International Airport)


Ezt megelőzően május 3-án nyílt járat, Stockholm és San Fransisco között valamint május 28-án Oslo és San Francisco között. A legfrissebb várospár pedig június első napján Oslo-Los Angeles, ahová hetente egyszer vasárnaponként indul repülőgép.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

Orlandóba hetente kétszer közlekedik járat, csütörtökön és szombaton a vállalat 291 üléses Boeing 787-8 Dreamliner típusú kompozit gépeivel, melyből összesen nyolc darabolt rendelt a norvég társaság hosszútávú repüléseket bonyolító divíziója.

Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!