Finnország zászlóvivő légitársasága idén nyáron három új orosz desztinációval bővíti hálózatát. Az útvonalakra Embraer E190 típus van kijelölve.

A Finnair az orosz piac jelenlegi három legnagyobb városába közlekedtet járatokat, így a hálózat része az orosz főváros, Moszkva és az Európa és Ázsia határán fekvő, az Urál hegységet uraló Jekatyerinburg, de az észak Velencéjének is nevezett Szentpétervár is összeköttetésben áll Helsinkivel. Az orosz városokba irányuló járatkihasználtság okán felbuzdulva a oneworld-tag fuvarozó most három újabb célállomást tesz elérhetővé a finn fővárosból.

Legkorábban Oroszország ötödik legnagyobb városába, Nyizsnyij Novgorodba indulhat járat július 25-én. Augusztusban másik két orosz desztináció következik, hetedikén a Volga partján fekvő Szamara, majd 18-án a Tatár Köztársaság fővárosába, Kazánba indít járatot a Finnair.

Az új járatokkal Oroszország legnagyobb városai válnak elérhetővé heti háromszor a finn főváros, Helsinki repülőteréről.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.
Egy Finnair Embraer E190-es Budapesten, az új orosz desztinációkra is ez a típus van kijelölve. (Fotó: Mészáros Balázs - AIRportal.hu) | © AIRportal.hu

Egy Finnair Embraer E190-es Budapesten, az új orosz desztinációkra is ez a típus van kijelölve.
(Fotó: Mészáros Balázs – AIRportal.hu)

Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!