Összefogás indult a tragikus balesetben elhunyt reptéri dolgozó családjának megsegítésére. 

2018. március 8-án hajnalban tragikus közúti baleset történtLiszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér 2. termináljának közvetlen közelében. A balesetben a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Repülőtéri Igazgatósága személyi állományába tartozó Szőnyi Zsolt pénzügyőr százados a helyszínen életét veszítette.

Szőnyi Zsolt pénzügyőr százados 36 éves volt, egy alig 4 éves kisfiút hagyott árván.

Kollégái rendkívül intelligens, toleráns, nyílt szívű barátnak írták le az elhunyt századost, a NAV repülőtéri csapata az egyik legeredményesebb tagját veszítette el.

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal Repülőtéri Igazgatóságágának munkatársait, a repülőtéri dolgozókat, valamint olvasóinkat is megrázta a tragikus baleset híre. A tragédia óta sokan kérdezték, hogy hogyan lehet hozzájárulni a család támogatásához. A NAV Repülőtéri Igazgatósága – elsősorban a szervezeten belül – adománygyűjtést kezdeményezett, amelyhez csatlakozhat, aki lehetőségeihez képest hozzá kíván járulni az adományozáshoz.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

A felhívás az alábbiakban olvasható:

Tisztelt Repülőtéri Kollégák!

Nagyon sokan értesültetek a szomorú tragédiáról, hogy fiatal kollégánk, bajtársunk, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Repülőtéri Igazgatósága személyi állományába tartozó Szőnyi Zsolt pénzügyőr százados Úr
2018. március 08-án, életének 36. évében – szolgálat teljesítést követően hazafelé indulva – a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér 2. termináljának közvetlen közelében halálos közúti balesetet szenvedett.

Elhunyt kollégánk egy 4 éves kisfiút hagyott árván.

A tragédia óta a repülőtéri hatóságok, egyéb repülőtéri szervezetek tagjai közül többen is jeleztétek, hogy jelképes adománnyal szeretnétek hozzájárulni néhai kollégánk családjának támogatásához.

Ezúton szeretnénk tisztelettel tájékoztatni az érdeklődőket, hogy a NAV Repülőtéri Igazgatósága – elsősorban a szervezeten belül – a mai napon adománygyűjtést kezdeményezett, amelyhez szívesen vesszük minden olyan repülőtéri kolléga csatlakozását is, aki lehetőségeihez képest hozzá kíván járulni az adományozáshoz.

A lezárt adománygyűjtő dobozokat a NAV Repülőtéri Igazgatósága kijelölt szolgálati helyiségeiben tettük elérhetővé, így többek között a 2/B terminál érkezési szint terminál ügyeletesi helyiség, II. többcélú épület 1. emelet NAV Repülőtéri Igazgatóság titkársága, valamint az Igló utcai Cargo bázis épületében a NAV ügykezelői irodában.

Az adományok elhelyezésére 2018. április 13-ig van lehetőség, ezt követően a gyűjtő dobozok felbontása bizottság előtt megtörténik, majd összesítve juttatjuk el elhunyt kollégánk családjának.

Segítő együttműködésüket tisztelettel megköszönjük!

A NAV Repülőtéri Igazgatóság kollektívája

Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!