Brazília a Futball Világbajnokságra készül és már mindenki a játékok lázában ég, ezért most a GOL low-cost üzleti modellben működő légitársaság is megtiszteli a szurkolókat egy különleges festésű géppel, melyet az Os Gêmeos formáció két graffiti művésze, Otavio és Gustavo Pandolfo készített el.

A légitársaság egyik Boeing 737-800-as gépének a külső átalakítását rendelte meg az ikerpár művészektől, akik száz munkaóra befektetésével és több mint ezer flakon festék felhasználásával készítették el a számukra is új kihívást jelentő művet.

Az Os Gêmeos formáció védjegyévé váló sárga színű karakterek a repülőgépen is megjelennek és ez a mű is egy történetet mesél el, akárcsak a művészek többi alkotása. A brazil kultúra és a hip-hop életérzés szintén tetten érhető ebben a munkájukban is.

A GOL egy SkyInterior belsővel rendelkező gépet választott az átalakításhoz, így a külcsínhez a belbecs is méltóképpen társul. A Sky Interior kialakítású gépek LED világítással, nagyobb fej fölötti tárolórekeszekkel, nagyobb térérzettel és magasabb komforttal kényeztetik az utasokat.

A gép hamarosan bemutatkozik az utazóközönségnek is a Sao Paulo-i Congonhas repülőtéren, ahonnan belföldi ingajáratokat fog teljesíteni. A Világbajnokság ideje alatt a brazil csapat szintén ezzel a géppel fog utazni a mérkőzések városai között.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

A gép megjelenése igazán egyedire sikerült. A művészek által használt festék két évig is bírja a természet pusztító erejét. (Forrás: GOL Linhas Aéreas) | © AIRportal.hu

A gép megjelenése igazán egyedire sikerült. A művészek által használt festék két évig is bírja a természet pusztító erejét. (Forrás: GOL Linhas Aéreas)

Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!