Együttműködési megállapodást kötött a Qatar Airways és a British Airways, amely a két légifuvarozó törzsutas programjára vonatkozik. Ennek köszönhetően október 1-jétől a katari székhelyű vállalat Privilege Club és a brit légitársaság Executive Club tagjai mindkét prémium klub keretében élvezhetik a tagság adta előnyöket, így az utazások utáni mérföldek gyűjtését, valamint azok repülésre való beváltását is.

“A British Airways-zel kötött partnerség újabb lehetőséget nyújt ügyfeleinknek a Qmiles-ok gyűjtésére.” – nyilatkozta a Qatar Airways vezérigazgatója, Akbar Al Baker. A légitársaság Privilege Club tagjai a gyűjtött mérföldeket repülésekre, ingyenes kiegészítő poggyászfeladásokra, valamint a dohai repülőtér Duty Free üzletében válthatják be.

“Ez a partnerség a British Airways utasai számára megadja a lehetőséget, hogy a gyűjtött mérföldeket a Qatar Airways hálózatában elérhető útvonalakra használhassák fel. Az Egyesült Királyságból, Afrikából, Ausztráliából és Ázsiából utazó, valamint az ide érkező utasok nagyobb rugalmasságot és gyakoriságot élvezhetnek, amennyiben Dohán keresztül utaznak, hiszen légitársaságunk napi öt járatot üzemeltet London Heathrow repülőterére.” – tette hozzá Al Baker.

A Qatar Airways október 30-ától teljes körű tagja lesz a Oneworld légiszövetségnek, amellyel ugyancsak kiszélesedik az igénybe vehető szolgáltatások köre.

A Qatar Airways vezérigazgatója, Akbar Al Baker a Oneworld légiszövetséghez való csatlakozás véglegesítésekor. (Forrás: Qatar Airways)

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.
Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!