Megkezdődtek a British Airways régóta várt őszi akciói. A légitársaság kedvező árakon kínálja repülőjegyeit az utazni vágyóknak a világ legkülönbözőbb pontjaira.

Érdekli a város, amely sosem alszik? A hideg tél előtt vagy éppen közben élvezné a perzselő napot, az óceánt vagy éppen a vízi sportok szerelmese? Repüljön New Yorkba, strandoljon Miamiban, az óceán partján, látogassa meg San Franciscoban a világ legkacskaringósabb utcáját vagy utazzon Los Angelesbe, a hollywoodi csillagok otthonába. Az Egyesült Államok legnépszerűbb városaiba már 167 000 forinttól foglalhat repülőjegyet, oda-vissza irányba, adókkal és illetékkel együtt.

Aki még ennél is különlegesebb helyre vágyik, szintén megtalálhatja számítását. A British Airways légitársasággal olyan egzotikus tájakra is eljuthat, mint Rio de Janeiro, Dubai, Nairobi, Cape Town, Hong Kong, Bangkok, Szingapur, Shanghai vagy éppen Chengdu, kedvező áron.

A rendkívüli ajánlatok szeptember 5-től október 3-ig érvényesek. Az utasok április 15-ig utazhatnak az akció keretein belül, így tökéletes lehetőséget kapnak arra, hogy a zord telet maguk mögött hagyva, olcsón utazhassanak egzotikus helyekre.

Azoknak, akik a nyári pihenést követően is szívesen látnának világot, a brit légitársaság most akciós áron kínál több tengerentúli és egzotikus városba repülőjegyet Budapestről, londoni átszállással.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

„Világszerte több mint 175 helyre indítunk járatokat, magyarországi utasainknak pedig meg szeretnénk adni a lehetőséget, hogy a világ legnépszerűbb üdülőcélpontjait látogathassanak meg anélkül, hogy mélyen a zsebükbe kelljen nyúlniuk. Tudjuk, hogy Észak-Amerika különösen kedvelt célpont a magyarok között is, ezért azt javasoljuk utasainknak, hogy aki nem szeretne lemaradni az akcióról, foglalja le jegyét a lehető leghamarabb”, mondta Emil Delibashev, a British Airways magyarországi kereskedelmi igazgatója.

A repülés és az óriás repülőgépek magyar szerelmesei ráadásul különleges élménnyel is gazdagodhatnak, hiszen Londonból akár Los Angeles, akár Hong Kong felé kipróbálhatják a British Airways első, Airbus A380-800 típusú óriásgépét, amit szeptember 24-től üzemeltet a cég a fenti útvonalakon.

A hatalmas, 469 személyes utasszállító bázisa a London Heathrow repülőtér, melynek 5-ös termináljára naponta három járatot is indít a légitársaság a budapesti Liszt Ferenc nemzetközi repülőtérről. Az új gép így kényelmesen és most kedvező áron elérhető a Magyarországról utazók számára.

A British Airways légitársaság ügyfelei könnyedén igénybe vehetik a fent említett akciókat, illetve tájékozódhatnak egyéb ajánlataikról is a ba.com oldalra látogatva, ahol lefoglalhatják repülőjegyeiket, és be is csekkolhatnak járataikra.

Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!