Öt új célállomással bővíti kínálatát a Czech Airlines, amely Athén, Bordeaux, Liverpool, Porto és Stavanger városait is felveszi útvonalhálózatába májustól.

Így a már korábban beharangozott, március végétől induló másik öt desztinációval együtt – Billund, Bilbao, Bologna, Cork, Oszló – immár 10 új célállomásra közlekedtet járatokat a légitársaság a 2015-ös nyári menetrendjében. A legújabban bejelentett útvonalakon a flotta Airbus A319-es típusa fog közlekedni a légitársaság tájékoztatása szerint.

Az orosz desztinációk továbbra is a fontos szerepet játszanak a CSA életében, jelenleg 7 orosz célállomásra – Moszkva, Szentpétervár, Jekatyerinburg, Szamara, Rosztov, Ufa, Perm – lehet eljutni Budapestről, Pozsonyból vagy akár Kassáról is, közvetlen prágai átszállással.

A cseh légitársaság terveiben két új orosz célállomás is szerepel: a balti-tengeri kikötőváros, Kalinyingrád és a Tatár Köztársaság fővárosa, Kazán, melynek beindítását az orosz piac igényeitől teszik függővé.

Szöul továbbra is a légitársaság erőssége marad, ahová heti 8 járattal közlekedik a CSA prágai központjából az anyacég Korean Airlines-szal. Négy saját és négy a Korean által üzemeltetett járattal.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.
Cikkajánló Újra van szélestörzsű gépe a cseh légitársaságnak

2013 májusában érkezett meg Prágába a Czech Airlines első Airbus A330-300 típusú utasszállító repülőgépe, amelynek azóta a legfontosabb rendszeres célpontja Szöul, Dél-Korea fővárosa.

Cikkünk bemutatja a gép fogadását, fedélzeti szolgáltatásait és a CSA szélestörzsű flottájának történetébe is betekintést nyújt.

Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!