A Ryanair, Európa ultra-alacsony árú légitársasága ma, június 27-én köszönti 500 000-dik budapesti utasát azok közül, akik az elmúlt négy hónap alatt a légitársasággal repültek. Február 17-i budapesti bázisnyitása óta a Ryanair 30-ra emelte útvonalainak számát, így az ez évi több mint 2 millió utas és sok pénzt itt elköltő látogató szállításával, valamint a Budapesti repülőtéren dolgozó 2000 fő állásának biztosításával a Ryanair a Magyar Turizmus támogatója.

Az 500 000-dik budapesti Ryanair utas méltó megünnepléséhez kapcsolódóan a Ryanair 1 millió repülőjegyet tett fel értékesítésre az interneten, melyekkel egész Európába lehet utazni Budapestről akár 3.719 Ft-ért, szeptemberben hétfői, keddi, szerdai és csütörtöki napokon. Ezek a repülőjegyek a ryanair.com honlapján foglalhatók le csütörtökön (június 28-án) éjfélig.

A Ryanair mai budapesti sajtótájékoztatóján Michael O’Leary elmondta:

“Az elmúlt 4 hónap alatt a Ryanair 500 000 utast szállított Budapestről illetve Budapestre, így az utasok több mint 25 millió €-t tudtak megtakarítani azáltal, hogy a Wizz Air magas árairól átváltottak a Ryanair alacsony repülőjegy áraira. A Ryanair idén több mint 2 millió utast fog szállítani a Budapest Airport-ról és oda érkezve, miközben több mint 2000 dolgozónak biztosít munkahelyet, ami kiemeli a Ryanair elkötelezettségét és befektetési szándékát a magyar piacon.

A Ryanair minden más légitársaságot felülmúl abban, hogy a legalacsonyabb árat garantálja, nem számít fel üzemanyag felárat és járatai érkeznek a legpontosabban. Az elmúlt 4 hónap alatti 500 000-dik Ryanair utas köszöntésének, az idegenforgalom támogatásának és munkahelyek teremtésének méltó megünnepléséhez kapcsolódóan a Ryanair 1 millió repülőjegyet tesz fel értékesítésre az internetre, melyekkel akár 3.719 Ft-ért lehet utazni Budapestről szeptemberben hétfői, keddi, szerdai és csütörtöki napokon, és amelyeket csütörtökön (június 28-án) éjfélig lehet lefoglalni.”

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

Fotók: Csemniczky Kristóf / AIRportal.hu

Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!