Úgynevezett leheletfogó falakat szerel fel a Delta az amerikai repülőtereken lévő check-in és Sky Club pultjainál, beszállítókapuinál az egészségvédelem érdekében. A plexiből készült szerkezetek tesztelést a légitársaság fő csomópontján, az atlantai Hartsfield-Jackson reptéren kezdték el.

A cég a Delta Flight Products nevű leányvállalatát bízta meg a termék tervezésével és gyártásával, naponta 150 darabot készítenek.

“Ez a termék újabb bizonyíték a Delta azon törekvéseire, hogy biztonságosabbá tegye a dolgozói és utasai számára a repülőtéri élményt”- jelentette ki Eric Phillips, a Delta ügyfélszolgálati ügyekért és cargóért felelős alelnöke.

Hozzátette: nagyra értékelik a Delta Flight Products munkatársainak azon képességét, hogy rendkívül rövid idő alatt szakszerűen megtervezték a terméket, amely magasabb szintre emeli a biztonságot a check-in pultoknál, a légitársaság váróhelyiségeiben és a beszállás során is. 

A tervek szerint június elsejéig a Delta összes amerikai csomópontján felszerelik a plexifalakat, az azt követő hetekben pedig további amerikai repülőtereken is, amelyeken üzemel a légitársaság.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

Így óvja az utasok és személyzete egészségét a KLM